0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Yoga
  3. Trezirea corpului subtil
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Trezirea corpului subtil

Trezirea corpului subtil. Editura Curtea Veche

Exerciții tibetane de respirație și mișcare

Autor(i): Tenzin Wangyal Rinpoche
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Metta
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 27,94 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Puterea respirației a fost recunoscută de milenii ca parte integrantă a sănătății și a bunăstării fizice și psihice.

Cartea maestrului Tenzin Wangyal Rinpoche face accesibilă străvechea artă tibetană a exercițiilor de respirație și mișcare.

Într-un limbaj limpede, ușor de înțeles, el descrie teoria și procesele de meditație care ne ajută să schimbăm relația cu noi înșine, cu ceilalți și cu lumea din jur.

Metodele simple prezentate în carte sunt axate pe purificarea și deschiderea centrelor energetice din ființa noastră, pentru a facilita manifestarea unor stări naturale precum iubirea, compasiunea, bucuria și echilibrul.

Când ne eliberăm de tristețe, bucuria poate să apară. Când mânia dispare, iubirea își găsește calea. Când prejudecățile dispar, echilibrul devine evident. Când strânsoarea atașamentului slăbește, sunt posibile compasiunea și empatia.

Exercițiile prezentate în această carte ne învață să ne concentrăm mintea și respirația, executând concomitent mișcări specifice, menite să ne ajute să atingem adevăratul potențial.

Cartea de față este o invitație către introspecție, autocunoaștere și unire cu sacrul din noi. „Trezirea corpului subtil“ nu este altceva decât trezirea la adevărata noastră natură, deșteptarea intrinsecă a conștiinței universale căreia îi aparținem.

Citiți această carte, exersați după ea relaxat, cu pași mici, trăiți experiențele prezentate, iar inima dumneavoastră se va deschide, astfel încât viața să se îndrepte spre desăvârșire.

Tenzin Robert Thurman, profesor de studii budiste la Columbia University; președinte al Tibet House, SUA

Acest ghid practic, lucid și motivant pentru însușirea meditației tibetane […] reprezintă un excelent îndrumar, atât pentru începători, cât și pentru practicanții mai experimentați.

Sharon Salzberg, cofondatoare a Insight Meditation Society, Massachusetts

Perspectiva, inspirația și exercițiile din cuprinsul acestei cărți sunt de mare ajutor. Ar trebui ca această lucrare să facă parte din bibliografia obligatorie a tuturor celor interesați de yoga și meditație.

Cyndi Lee, fondatoare a OM Yoga Center, New York