0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Inteligență
  4. Ce se poate face în a patra dimensiune
Carte

Ce se poate face în a patra dimensiune

Autor(i): Matt Parker
Editura: Paralela 45
Colecţia: Biblioteca de matematică
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 424 (16x23 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Ce se poate face în a patra dimensiune“ este un ghid complet pentru explorarea lumii fascinante a matematicii despre care nu vi s-a vorbit niciodată în școală.

Matematicianul și comedianul Matt Parker folosește bizarele sticle Klein, niște felii de pizza inimaginabil de mici, noduri pe care nu le poate desface nimeni și computere construite din piese de domino, ca să ne dezvăluie unele dintre cele mai exotice și fascinante idei din matematică.

Începând cu numere simple și algebră, cartea continuă cu numere neplăcut de mari, în mai multe dimensiuni decât știam că există.

Oricine știe să numere se poate urca în trenul matematicii, în această gară. Călătoria se desfășoară într-un ritm prietenos, în care ai timp să admiri peisajul și să asculți anecdotele, trucurile pentru petreceri sau poveștile despre ființe care trăiesc în spații cu patru dimensiuni.

Indiferent dacă vă place sau nu matematica, nu vă temeți să vă urcați la bord. Matt are suficient entuziasm pentru noi toți… și e de-a dreptul contagios!