0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Politică
  3. Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria
Carte

Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria

Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria. Editura Vicovia
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Nicolae C. Paulescu
Editura: Vicovia
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 204 (13x20 cm)
Preţ: 19,27 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

– Numele de Paulescu este al unui om care a trăit cu toată evlavia şi frica de Dumnezeu. Un nume mare pentru români, în special pentru tineretul de astăzi, azi când a dispărut noţiunea de neam, de elită a neamului nostru.

– Paulescu rămâne pentru noi unul din cei mai mari ctitori ai valorilor naţionale şi creştin–ortodoxe. A fost persecutat toată viaţa. După 2 ani de studii strălucite în Franţa, deşi a fost rugat să rămână la catedra de fiziologie a facultăţii din Paris, a refuzat spunând că „mă duc să lucrez în ţara mea“. Venit în ţară a fost supus persecuţiei toată viaţa, până la moarte. În permanenţă s-a situat de partea adevărului şi nu a făcut niciun compromis, a tăiat în carne vie.

– Când aţi auzit de Paulescu, în închisoare sau după ce aţi ieşit din închisoare?

– Nu, înainte de închisoare. Eram încă la Mănăstirea Durău când îl citeam pe Paulescu. Eram foarte curios să-l cunosc pe omul acesta. Prima carte pe care am citit–o era aceasta, „Spitalul…“, o carte care a făcut furori în toată ţara. Cel mai adânc ateu, dacă o citeşte vine la credinţă şi se pune pe metanie.

(din interviul cu Părintele arhimandrit Iustin Pârvu, 21.11.2010 – Mănăstirea Petru Vodă)