0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Atitudinea oamenilor împliniţi
Carte

Atitudinea oamenilor împliniţi

Atitudinea oamenilor împliniţi. Editura Amaltea
Detalii carte

Autor(i): Phil Baker
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 140 (13x20 cm)
Preţ: 22,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Lucrurile tangibile sunt suverane atunci când vorbim despre atragerea atenţiei. A arăta bine, a avea cât mai mulţi bani par a fi aspectele cele mai importante. Sunt evidente şi tentante, uşor de măsurat şi de observat. De aceea nu miră pe nimeni că lumea intangibilă a atitudinii este atât de des neglijată. Se află de multe ori în punctul mort al societăţii contemporane care se concentrează asupra unei „realităţi concrete“.

Atitudinea nu este ceva palpabil. Este dificil să te confrunţi cu ea, să o defineşti sau să o explici. Se ascunde în spatele slăbiciunilor şi forţelor noastre.

Citind însă această carte veţi descoperi că, de fapt, cea mai importantă componentă a succesului provine din modul în care percepem lumea sau în care ne percepem pe noi, că atitudinea este acel element care face diferenţa.

Philip Baker ne arată că nu contează doar ce facem, ci şi modul în care realizăm ceea ce ne-am propus, nu contează numai ce oferim, ci şi felul în care oferim este important.

Atitudinea nu este numai o stare interioară, ea interacţionează cu societatea, cu reacţiile emoţionale şi cu acţiunile practice. Aceste lucruri trebuie înţelese pentru a învăţa să dăm dovadă de atitudine.