0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Cum să câştigi prieteni şi să influenţezi oameni (CARTE AUDIO)
Carte

Cum să câştigi prieteni şi să influenţezi oameni (CARTE AUDIO)

Cum să câştigi prieteni şi să influenţezi oameni (CARTE AUDIO). Editura
Detalii carte

Autor(i): Dale Carnegie
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 1 DVD (14x14 cm)
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Armata germană nu îi permite unui soldat să depună o plângere şi să aducă critici imediat după ce s-a petrecut un incident. Trebuie să doarmă, cu resentimentele sale, şi să se liniştească. Dacă depune plângerea imediat, este pedepsit. Ar trebui să existe o asemenea lege şi în viaţa civilă – o lege pentru părinţii care se vaită tot timpul, pentru soţiile irascibile, pentru angajatorii care fac observaţii tot timpul şi pentru toată parada dezagreabilă a persoanelor excesiv de critice.

Dale Carnegie

Compendiul de faţă prezintă esenţa uneia dintre primele şi cele mai de succes cărţi de self-help publicate vreodată, vândută în peste 30 de milioane de exemplare de la prima apariţie, în 1936.

Autorul prezintă această culegere de gânduri ca pe un ghid de lucru în domeniul relaţiilor interumane care, mai presus de toate, ar trebui pus în practică. De altfel, volumul este structurat de aşa manieră încât ideile să poată fi asimilate şi aplicate cât mai repede. În plus, Dale Carnegie îşi construieşte argumentele pornind de la gândurile unora dintre cei mai iluştri şi mai de succes contemporani ai săi, fapt ce poate insufla lecturii o atmosferă de epocă.

Această carte audio, (cu o durată de 52 de minute) în lectura actorului Cosmin Şofron, vă va oferi indicaţii precise despre cum să iniţiaţi, să menţineţi şi să obţineţi beneficii din relaţiile interumane de zi cu zi. Zâmbiţi, ascultaţi, apoi vorbiţi!