0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Cum să-ţi ruinezi viaţa
Carte

Cum să-ţi ruinezi viaţa

Cum să-ţi ruinezi viaţa. Editura Amaltea
Detalii carte

financiară, profesională şi sentimentală

Autor(i): Ben Stein
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Stabileşte care este calea către sărăcie, singurătate, nefericire şi disperare… iar apoi mergi exact în sens invers.

Într-o lume în care toţi sunt parcă preocupaţi să-ţi dea sfaturi înţelepte, este momentul unei abordări diferite, este timpul pentru o carte construită pe principiile psihologiei inverse.

Ben Stein, câştigător al premiilor Emmy pentru emisiunile sale de televiziune şi scriitor extrem de apreciat, trasează o hartă inversă a drumului într-o carte care să-ţi spună ţie, cititorule, culmea culmilor… cum să-ţi ruinezi viaţa.

Redactată într-un limbaj accesibil, lucrarea cuprinde o serie de eseuri provocatoare care îţi arată cum să-ţi schimbi radical felul păgubos de a fi în cele trei domenii esenţiale ale vieţii.

Urmează regulile - dar invers! - Şi îţi vei asigura o viaţă excelentă. Respectă regulile aşa cum sunt scrise şi vei ajunge cu siguranţă la eşec total - după cum păţesc milioane de oameni.

„Cum să-ţi ruinezi viaţa financiară, profesională şi sentimentală“ reprezintă un puternic instrument pentru cei care vor să dea un sens existenţei lor, dar şi un avertisment real, menit să-ţi atragă atenţia să nu cazi în capcana unui comportament distructiv, care ar putea ruina viaţa oricărui om.

Aceste reguli - dacă sunt citite cu atenţie şi înţelese - furnizează un itinerar pentru a face ca viaţa să funcţioneze în cel mai eficient mod cu putinţă. Vei înţelege că eşecul poate reprezenta o hartă virtuală către succes - în direcţia opusă.