0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Energia lui... DA!
Carte

Energia lui... DA!

Energia lui... DA!. Editura Amsta Publishing
CumpărDetalii carte

O ecuaţie simplă pentru o viaţă mai bună

Autor(i): Loral Langemeier
Editura: Amsta Publishing
Colecţia: Motivaţional
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 288 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Este clar precum lumina zilei – cu cât deţii mai multă energie cu atât şansele de a finaliza cu succes lucrurile cresc. Cu cât atitudinea ta faţă de viaţă se învârte mai mult în jurul lui DA şi mai puţin în jurul lui NU, cu atât vei realiza mai multe depunând mai puţin efort.

Cartea „Energia lui… DA“ este formula ta magică, dar şi ecuaţia ta logică, ce te va ajuta:

  • Să îţi controlezi viaţa astfel încât să ajungi la libertatea financiară mult râvnită;
  • Să acţionezi în tot ceea ce faci cu încredere de sine şi siguranţă;
  • Să ai o atitudine optimistă şi să-ţi construieşti relaţii care îţi vor oferi nenumărate satisfacţii;
  • Să îţi construieşti firma la care ai visat mereu;
  • Să descoperi energia cu care să îţi îndeplineşti toate visurile.
Aşadar, dacă vrei să ştii cum să-ţi aduci nivelul de energie la cote maxime, să beneficiezi de ea cât mai productiv cu putinţă, cum să fii optimist şi calm, dacă vrei ca viaţa ta să fie mult mai bună, atunci iată lectura ta obligatorie!

Însuşeşte-ţi Ecuaţia „Energiei lui… DA“ şi schimbă-ţi viaţa în bine. Acum!

Aprecieri despre carte „Energiei lui DA…“

„Energia lui… DA“ ne ajută să ajungem mai repede la ceea ce se află în mod nativ în interiorul nostru – energia aceea pozitivă şi productivă care ne propulsează direct către o viaţă plină de bucurie.

Loral nu a abandonat sub nici o formă spiritul şi posibilităţile umane. Ba dimpotrivă, a ales să ofere o perspectivă şi nişte instrumente utile exact în aceste momente, când cu toţii avem nevoie de ele! Cititorii vor avea numai de câştigat de pe urma acestei cărţi convingătoare.

Stedman Graham, autor de bestselleruri şi CEO al S. Graham & Associates

Lucrarea de faţă, scrisă de buna mea prietenă Loral Langemeier, de profesie expert financiar, este în prezent harta care-ţi arată cum să scapi de toate acele relaţii nepotrivite şi să stabileşti unele avantajoase, astfel încât să poţi pune capăt propriilor frustrări şi să începi să ai o viaţă plină de acţiune! Îţi oferă formula prin care să poţi merge mai departe şi prin care să-ţi canalizezi energia corectă, la momentele potrivite, astfel încât să iei cele mai bune decizii. Trebuie neapărat să cumperi această carte!

Lisa Nichols, autor de bestselleruri, supranumită „Specialistul în perfecţionare“

Energia lui «Da» va înlocui energia lui «Nu» care ne-a rămas impregnată încă din copilărie. Energia lui «Nu» este cea care ţine pe loc 97% dintre semenii noştri. Loral a reuşit un lucru extraordinar aici… şi vei putea şi tu să faci acelaşi lucru dacă procedezi exact cum îţi spune. Îmi place foarte mult. Este un concept extrem de puternic, care te va elibera… Da! Chiar o va face…

Bob Proctor, autorul mai multor bestselleruri