0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Fii în formă! Puterea implicării totale
Carte

Fii în formă! Puterea implicării totale

Fii în formă! Puterea implicării totale. Editura Amaltea
Detalii carte

Gestionarea energiei - cheia performanţei, a sănătăţii şi a fericirii

Autor(i): Tony Schwartz, Jim Loehr
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 272 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Viaţa este o serie de sprinturi. Ritmul în care trăim este din ce în ce mai rapid, iar cei mai mulţi dintre noi suntem solicitaţi douăzeci şi patru de ore pe zi, şapte zile pe săptămână. Ne grăbim întotdeauna să ţinem pasul cu ceilalţi şi încercăm să facem cât mai multe lucruri într-o singură zi.

Gestionarea timpului nu mai este o soluţie viabilă. Aşa cum ne demonstrează Tony Schwartz şi Jim Loehr în lucrarea de faţă, gestionarea energiei, şi nu a timpului, este soluţia unei performanţe de înaltă clasă, dar şi a fericirii şi echilibrului în viaţă.

Numărul de ore dintr-o zi este fix, dar calitatea energiei pe care o ai la dispoziţie nu este. Dacă vei conştientiza acest lucru, îţi vei revoluţiona modul în care îţi trăieşti viaţa, vei avea performanţe de excepţie la locul de muncă, nu te vei mai simţi copleşit şi îţi vei găsi echilibrul atât de dorit.

Vei descoperi puterea care îţi va schimba viaţa şi te va ajuta să fii în formă – plin de energie fizică, conectat la nivel emoţional, concentrat mental şi elevat din punct de vedere spiritual.

Fantastic! Tony Schwartz şi Jim Loehr ne oferă o hartă foarte practică pentru a ne direcţiona energia – din punct de vedere fizic, emoţional, mental şi spiritual – şi a avea o viaţă mult mai productivă şi mai împlinită.

Marcus Buckingham, coautorul lucrării „First, break all the rules, now, discover your strenghts“