0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Prosperitate şi succes
 4. Ghidul de viaţă al optimistului inteligent
Carte

Ghidul de viaţă al optimistului inteligent

Ghidul de viaţă al optimistului inteligent. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Cum să îţi menţii sănătatea şi să ai succes într-o lume care este un loc mai bun decât crezi

Autor(i): Jurriaan Kamp
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 140 (13x20 cm)
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Optimismul nu înseamnă negarea realităţii, ci este un punct de pornire în a face faţă realităţii. Faptul că viaţa ar trebui să fie simplă este o concepţie contemporană greşită, cultivată de consumerismul modern, care oferă o soluţie rapidă pentru orice inconvenient.

Pesimismul şi optimismul sunt strategii. Noi creăm pesimismul drept răspuns la ceea ce ni se întâmplă. Dar putem, de asemenea, răspunde cu optimism la evenimentele din viaţa noastră. Iar acest lucru este mult mai profitabil.

Juriaan Kamp

Lecţiile de viaţă sunt esenţa existenţei noastre. De aceea, modul în care facem faţă acestor lecţii este atât de important. Optimismul se dovedeşte a fi cea mai promiţătoare şi profitabilă strategie, pentru că optimistul acceptă realitatea şi apoi face ceva în legătură cu ea.

Un optimist se concentrează la potenţiala schimbare. Face alegerea conştientă de a îndura în timpuri grele. Nu putem găsi răspunsuri sau soluţii dacă nu suntem pregătiţi să continuăm să căutăm şi să săpăm. Optimismul nu înseamnă mereu distracţie şi fericire.

Optimistul ştie că nu are control asupra tuturor lucrurilor care i se petrec în viaţă, dar că el este cel care alege cum să răspundă. Pesimistul se simte ca o victimă; optimistul caută soluţii.

Aprecieri critice pentru cartea „Ghidul de viaţă al optimistului inteligent“

Din ce în ce mai multe studii confirmă că optimismul este un ingredient important al longevităţii şi al unui stil de viaţă sănătos. Cartea lui Jurriaan Kamp arată cum îţi poţi îmbunătăţi sănătatea prin intermediul optimistului.

Dr. Andrew Weil

Un ghid inspirat şi care inspiră pentru a trăi cu optimism într-o lume care este din ce în ce mai blazată şi pesimistă – înălţându-ne, îmboldindu-ne şi provocându-ne să visăm lumea ca fiind pozitivă şi creativă.

Pesimişti, aveţi grijă! Această carte mică are puterea de a-ţi transforma gândirea şi, odată cu ea, viaţa! Rar s-a pledat în favoarea optimismului cu asemenea precizie şi persuasiune. Autorul are darul de a vedea profund în natura timpului nostru şi oferă exemple despre lumea care pare că nu funcţionează dar, de fapt, o face - şi încă în cea mai elegantă manieră. Să citeşti această lucrare înseamnă să încetezi să dai crezare cârcotaşilor plângăcioşi şi, în schimb, să te alături mulţimii de îngeri care sunt pasionaţi de ceea ce este posibil, care oferă soluţii şi se angajează în crearea unei lumi emergente pozitive, practice şi de succes. Mai presus de toate, este corect să spunem că acei cititori care adoptă calea optimiştilor vor înceta chiar şi să-l plictisească pe Dumnezeu.

Dr. Jean Houston, autorul cărţii „The Wizard of Us“

Cuprinsul cărţii: „Ghidul de viaţă al optimistului inteligent“

 • Nota autorului
 • Introducere: poveşti, ştiri şi provocarea optimismului
 • Cel mai bun mod de a trăi
 • Cheia sănătăţii, fericirii şi succesului
 • Cum să devii şi mai optimist
 • Lumea este un loc mai bun decât crezi
 • Bine ai venit în Era Optimismului
 • Lista de bifat pentru optimişti
 • Punctajul la testul orientării în viaţă
 • Note
 • Resurse
 • Mulţumiri
 • Despre autor
 • Despre „Optimistul inteligent“