0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. În căutarea visurilor
Carte

În căutarea visurilor

În căutarea visurilor. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Dragoș Brătășanu,
Editura: Life Style
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Prinşi de grijile vieţii de zi cu zi, ne-am obişnuit să neglijăm lucrurile care ne pasionează cu adevărat. Eşti pregătit să faci astăzi un pas spre a răspunde la chemarea inimii tale şi pentru a-ţi împlini destinul?

Dr. Dragoş Brătăşanu ne împărtăşeşte experienţa personală despre modul în care şi-a realizat visurile – inclusiv expediţiile la cei doi poli ai Pământului, pe care s-a ambiţionat să le facă, deşi nu avea nici bani, nici relaţii – şi ne arată cum putem să ne redobândim puterea şi să ne schimbăm viaţa ascultând vocea Adevărului.

Călătoreşte prin lume cu dr. Dragoş, pătrunde în culisele corporaţiilor din Silicon Valley şi în sediul NASA şi fă cunoştinţă cu o distribuţie eterogenă de personaje, care include un inventator de la Google, un bătrân din Transilvania, un călugăr din insulele greceşti, o personalitate legendară de la NASA şi un veteran al Armatei SUA. Fascinantele conversaţii cu aceştia stabilesc o conexiune între ştiinţă, antreprenoriat şi învăţăturile lui Iisus, care ne inspiră şi ne dau forţa de a ne realiza visurile.

„În căutarea visurilor“ conţine un cod elegant şi avansat, care ne transformă conştiinţa şi are puterea de a da viaţă visurilor şi lucrurilor care ne pasionează.

În această carte antrenantă, dr. Dragoş Brătăşanu ne arată că ştiinţa este limbajul contemporan al spiritualităţii. Citind-o, vei afla că totul în viaţa este o iniţiere pentru a atinge adevăratul tău potenţial, aşa cum durerea şi suferinţa pe care le înduri când treci prin experienţe dificile fac parte din procesul de naştere al înţelepciunii. „În căutarea visurilor“ ne învaţă că atunci când avem încredere în noi, visurile ni se vor împlini.