0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Noul cod al bunelor maniere
Carte

Noul cod al bunelor maniere

Noul cod al bunelor maniere. Editura
CumpărDetalii carte

Ghid actualizat pentru un comportament adecvat

Autor(i): Silke Schneider-Flaig
Editura: Sian Books
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 312 (13x20 cm)
Preţ: 37,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Bunele maniere nu se demodează niciodată. Cei care respectă regulile elementare de comportament se bucură de mai multă simpatie şi apreciere din partea celor din jur. Copiilor educaţi le este mai uşor, pe viitor, să aibă succes în carieră şi în societate.

Dacă vrei să faci de fiecare dată o impresie bună, „Noul cod al bunelor maniere“ îţi va oferi cele mai utile sfaturi. Vei învăţa cum să te comporţi între cunoscuţi şi prieteni, la serviciu şi oriunde în lume; la masă, la petreceri, pe terenul de sport şi în mijloacele de transport în comun.

Ştiai că multe reguli au şi o explicaţie practică, nu depind numai de etichetă?

De exemplu, nu ţinem de picior paharul cu vin alb numai pentru eleganţa gestului, ci pentru că aşa nu se încălzeşte vinul şi nu îşi modifică gustul.

Aşezăm corect şerveţelul şi tacâmurile nu numai pentru a transmite personalului că am terminat de mâncat sau că ne-am ridicat de la masă pentru scurt timp, ci pentru a evita astfel să ne murdărim hainele sau să pătăm faţa de masă.

În plus faţă de alte cărţi de bune maniere, volumul de faţă cuprinde şi regulile de comportament pe care trebuie să le respectăm atunci când folosim telefoanele mobile şi alte mijloace moderne de comunicare.

Din cuprins:

  • Bazele comportamentului: Totul despre salutul potrivit, comportamentul corect la masă şi conversaţii fără gafe.
  • Profesioniştii comportamentului în viaţa privată: Totul despre comunicarea modernă şi comportamentul potrivit în viaţa de zi cu zi.
  • Comportamentul în afaceri: De la interviul perfect şi codul vestimentar adecvat loculului de muncă până la corespondenţa potrivită mediului de afaceri.
  • Comportamentul pe plan internaţional: Cum să interacţionăm liber şi plăcut ţinând cont de diferenţele culturale dintre noi.

Politeţea este ca aerul din pneuri: nu costă nimic şi împiedică accidentele.