0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Curs practic de încredere
Carte

Curs practic de încredere

Șapte pași spre împlinirea personală

Autor(i): Walter Anderson
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 240 (13x20 cm)
Preţ: 42,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Aveți în mâini un material psihologic cât se poate de limpede, accesibil și plăcut surprinzător. Și, după cum veți constata citind, autorul lui este neîntrecut în argumentație și raționament.

Pornind la drum, în viață, cu mult mai puține șanse și mai puțină încredere în sine decât majoritatea cititorilor săi, Anderson a izbutit să cunoască împlinirea, dar și să ajungă faimos – printre altele, și pentru cărțile pe care le-a scris.

Această carte a fost elaborată pornind de la suportul teoretic și practic al unui curs efectiv, susținut de Anderson cu ani în urmă. De aici și structura cărții: 20 de „prelegeri“ care gravitează în jurul noțiunii de încredere și care, adunate la un loc, capătă aspectul unei analize lucide pornind încă de la rădăcina vieții, adică din copilărie.

Autorul descrie procesul de formare a individualității umane, strâns legat de dobândirea încrederii în sine. Discută, cu tact, despre etape existențiale fundamentale, despre dragoste și relații amoroase, cât și despre multiple tipare comportamentale adverse (anxietatea, furia, agresivitatea, teama de risc, incapacitatea de a comunica, de a iubi sau de a fi iubit). Toate cele de mai sus, precum și multe altele, își găsesc, firesc, locul în acest ghid esențial, axat pe conștientizarea modului în care ne dezvoltăm ca indivizi.