0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Trezește uriașul din tine
Carte

Trezește uriașul din tine

Trezește uriașul din tine. Editura ACT și Politon

Cum să preiei imediat controlul destinului tău mental, emoțional, fizic și financiar!

Autor(i): Tony Robbins
Editura: ACT și Politon
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 720 (22x14 cm)
Preţ: 64,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Trezește uriașul din tine conține principii de organizare pe care Tony Robbins le-a modelat de la câțiva dintre cei mai puternici și de succes oameni. A avut oportunitatea unică de a întâlni, intervieva și consilia o mare varietate de personalități, de la Norman Cousins la Michael Jackson, de la antrenorul John Wooden la vrăjitorul finanțelor John Templeton.

Tony Robbins prezintă cele mai eficiente strategii și tehnici pentru a vă stăpâni emoțiile, corpul, relațiile, finanțele și viața.

Expert în psihologia schimbării, Robbins oferă un program pas cu pas care să vă învețe lecțiile de bază ale stăpânirii de sine, reușind apoi să vă descoperiți adevăratul scop și să preluați controlul propriei vieți.

Scopul acestei cărți este următorul: Să fie un semnal de alarmă care îi va provoca pe cei care și-au luat angajamentul să trăiască și să fie mai mult, să fructifice puterea divină care le-a fost dată.

Descoperiți ce vă determină să faceți ceea ce faceți și care sunt lucrurile care declanșează emoțiile pe care le încercați cel mai adesea.

În fiecare zi, oamenii preiau informații, idei, concepte, experiențe și senzații noi. Trebuie să învățați să stați de gardă în mod conștient la porțile minții pentru a vă asigura că indiferent de lucrurile cărora le permiteți să intre, acestea vă vor face viețile să devină mai bogate, că experiențele pe care le căutați se vor adăuga la rezerva voastră de posibilități.

În anul 2002, acest volum a mai fost publicat, într-o altă traducere, sub titlul „Descoperă forța din tine“ la Curtea Veche.