0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Trezeşte uriaşul din tine
Carte

Trezeşte uriaşul din tine

Trezeşte uriaşul din tine. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Cum să preiei imediat controlul destinului tău mental, emoţional, fizic şi financiar!

Autor(i): Tony Robbins
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 720 (22x14 cm)
Preţ: 64,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Trezeşte uriaşul din tine conţine principii de organizare pe care Tony Robbins le-a modelat de la câţiva dintre cei mai puternici şi de succes oameni. A avut oportunitatea unică de a întâlni, intervieva şi consilia o mare varietate de personalităţi, de la Norman Cousins la Michael Jackson, de la antrenorul John Wooden la vrăjitorul finanţelor John Templeton.

Tony Robbins prezintă cele mai eficiente strategii şi tehnici pentru a vă stăpâni emoţiile, corpul, relaţiile, finanţele şi viaţa.

Expert în psihologia schimbării, Robbins oferă un program pas cu pas care să vă înveţe lecţiile de bază ale stăpânirii de sine, reuşind apoi să vă descoperiţi adevăratul scop şi să preluaţi controlul propriei vieţi.

Scopul acestei cărţi este următorul: Să fie un semnal de alarmă care îi va provoca pe cei care şi-au luat angajamentul să trăiască şi să fie mai mult, să fructifice puterea divină care le-a fost dată.

Descoperiţi ce vă determină să faceţi ceea ce faceţi şi care sunt lucrurile care declanşează emoţiile pe care le încercaţi cel mai adesea.

În fiecare zi, oamenii preiau informaţii, idei, concepte, experienţe şi senzaţii noi. Trebuie să învăţaţi să staţi de gardă în mod conştient la porţile minţii pentru a vă asigura că indiferent de lucrurile cărora le permiteţi să intre, acestea vă vor face vieţile să devină mai bogate, că experienţele pe care le căutaţi se vor adăuga la rezerva voastră de posibilităţi.

În anul 2002, acest volum a mai fost publicat, într-o altă traducere, sub titlul „Descoperă forţa din tine“ la Curtea Veche.