0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Psihologie
  3. Abordarea cognitiv-comportamentală în sexologie
Carte

Abordarea cognitiv-comportamentală în sexologie

Abordarea cognitiv-comportamentală în sexologie. Editura ASCR
Autor(i): Viorel Lupu
Editura: ASCR
Colecţia: Psihologul expert
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 172 (16x24 cm)
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Această carte prezintă atât teoretic, cât și practic tehnici de psihoterapie cognitiv-comportamentală aplicabile la persoanele cu tulburări sexuale.

Lucrarea se adresează în primul rând studenților și masteranzilor în psihologie clinică și psihoterapie, psihosexologie și medicină, interesați de abordările recente din domeniul psihoterapiei.

De asemenea, cartea prezintă interes și pentru rezidenții și medicii specialiști și primari din domeniul psihiatriei, pentru medicii de orice specialitate, precum și pentru psihoterapeuți.

Cazurile practice descrise în ultima parte a cărții ilustrează concret modalitatea de aplicare a tehnicilor cognitiv-comportamentale în tulburările sexuale, fiind deosebit de utile practicienilor.

Tehnicile asupra cărora se oprește autorul și care sunt utilizate în terapia cognitiv-comportamentală implică cele trei niveluri: comportamental, cognitiv și emoțional.

Mediul înconjurător influențează răspunsurile individuale, dar relația individ-mediu poate fi remodelată favorabil de către și pentru subiect, în condițiile unei terapii competente.