0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Psihologie
  3. Bulimia nervoasă
Carte

Bulimia nervoasă

Bulimia nervoasă. Editura Polirom
CumpărDetalii carte

Teorie, evaluare şi tratament

Autor(i): Ion Dafinoiu, Violeta Enea, Cornelia Măirean
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologie clinică şi psihoterapie
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 272 (13x20 cm)
Preţ: 32,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Tulburare de alimentaţie declanşată pe fond psihic, bulimia nervoasă afectează în prezent câteva zeci de milioane de persoane din toată lumea.

Cartea „Bulimia nervoasă - Teorie, valuare şi tratament“ analizează diverşii factori declanşatori ai bolii, de la cei genetici până la cei psihologici sau socioculturali, modalităţile de diagnosticare şi tipurile cele mai adecvate de tratament, selectate pe baza experienţei psihoterapeutice a autorilor şi a rezultatelor obţinute.

Pe lângă numeroasele studii de caz, programe de terapie şi metode de consiliere, aflăm poveştile de viaţă ale unor persoane care s-au confruntat cu efectele foarte grave ale bulimiei.

Anexele cuprind cele mai importante scale utilizate în domeniu, precum şi un interviu de diagnostic al tulburărilor de alimentaţie.

Cartea „Bulimia nervoasă - Teorie, valuare şi tratament“ se adresează atât psihologilor clinicieni, psihoterapeuţilor şi studenţilor de la facultăţile de psihologie şi medicină, cât şi persoanelor care suferă de bulimie.