0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Psihologie
  3. Bulimia nervoasă
Carte

Bulimia nervoasă

Bulimia nervoasă. Editura Polirom
Cumpăr

Teorie, evaluare și tratament

Autor(i): Ion Dafinoiu, Violeta Enea, Cornelia Măirean,
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologie clinică și psihoterapie
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 272 (13x20 cm)
Preţ: 32,95 Lei
Disponibilitate: în stoc

Tulburare de alimentație declanșată pe fond psihic, bulimia nervoasă afectează în prezent câteva zeci de milioane de persoane din toată lumea.

Cartea „Bulimia nervoasă - Teorie, valuare și tratament“ analizează diverșii factori declanșatori ai bolii, de la cei genetici până la cei psihologici sau socioculturali, modalitățile de diagnosticare și tipurile cele mai adecvate de tratament, selectate pe baza experienței psihoterapeutice a autorilor și a rezultatelor obținute.

Pe lângă numeroasele studii de caz, programe de terapie și metode de consiliere, aflăm poveștile de viață ale unor persoane care s-au confruntat cu efectele foarte grave ale bulimiei.

Anexele cuprind cele mai importante scale utilizate în domeniu, precum și un interviu de diagnostic al tulburărilor de alimentație.

Cartea „Bulimia nervoasă - Teorie, valuare și tratament“ se adresează atât psihologilor clinicieni, psihoterapeuților și studenților de la facultățile de psihologie și medicină, cât și persoanelor care suferă de bulimie.