0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Personalitatea învingătorului
Carte

Personalitatea învingătorului

Cum să devii mai puternic, mai inteligent și să faci față mai ușor dificultăților vieții

Autor(i): Al Siebert
Editura: Amsta Publishing
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 240 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Scrisă pe baza unor studii de peste patruzeci de ani ale fenomenului supraviețuirii, această carte vă oferă informații de neprețuit despre calitățile și comportamentul acelor oameni care au făcut față cu brio situațiilor dificile, de la conflictele de zi cu zi la traume de viață.

„Personalitatea învingătorului“ ridică o întrebare fundamentală: de ce unii oameni reușesc să depășească stresul unor astfel de situații grele, iar alții nu.

Citind lucrarea de față, revelatoare și autentică prin exemplele de viață și relatările prezentate, veți înțelege că oamenii care reușesc să evolueze în urma acestor schimbări neplăcute consideră că lucrurile au o rezolvare, indiferent cât de supărătoare ar fi situația cu care se confruntă.

Optimiști, ei își pun tot felul de întrebări: Ce implică această nouă realitate în care mă aflu? Ce pot face acum? De ce poate fi acesta un lucru bun pentru mine? De multe ori, ei descoperă umorul în situații care de altfel sunt teribil de grele. Se folosesc de empatie și de o gândire creativă pentru a contura un final care să funcționeze spre binele lor. Acționează și experimentează soluții cu încredere în sine și rămân flexibili când lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

O lucrare clasică, fundamentală, în care Al Siebert zugrăvește „personalitatea unui învingător“ și în care ne face cunoscute abilitățile de supraviețuire pe care toți le putem deprinde.

Astfel, putem să facem față mai bine problemelor, să avem un succes mai mare în muncă și în relațiile noastre și să ne conturăm o perspectivă mai luminoasă asupra vieții.