0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Psihologie
  3. Învinge depresia, înainte să te învingă ea pe tine
Carte

Învinge depresia, înainte să te învingă ea pe tine

Coperta cărții: Învinge depresia, înainte să te învingă ea pe tine – Cum să te vindeci de depresie de la editura For You.
Cartea: Învinge depresia, înainte să te învingă ea pe tine – Cum să te vindeci de depresie
Autor: Dr. Robert L. Leahy,
Editura: For You
Cumpăr

Cum să te vindeci de depresie

Autor(i): Dr. Robert L. Leahy,
Editura: For You
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 368 (13x20 cm)
ISBN:9786066391603
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dr. Leahy este un doctor renumit, specializat în tratarea depresiei și ne oferă o carte din care putem învăța cum să învingem acest dușman al stării noastre de bine, care e depresia.

„Învinge depresia, înainte să te învingă ea pe tine“ este un ghid bine gândit, realizat de un clinician judicios. El prezintă problemele tipice ale depresiei și oferă explicații clare, cu privire la modul de a le rezolva. Este o lectură obligatorie, pentru oricine suferă de depresie – și cine nu a suferit de depresie, la un moment dat din viața lui?

Scrisă de unul dintre experții mondiali în terapia cognitiv-comportamentala, ea oferă o prezentare atentă și echilibrată a depresiei și modul în care poate fi depășită, folosind strategii bine examinate și testate.

„Cărțile Dr. Leahy sunt unice în domeniul sănătății mentale, prin combinația de înaltă rigoare, accesibilitate și ușurință a lecturii, atât pentru cititorii obișnuiți, cât și pentru clinicieni. Noua sa carte, «Învinge depresia, înainte să te învingă ea pe tine», este întruchiparea acestor calități și le va fi de un real ajutor, celor care suferă de depresie.“, ne spune Thomas Joiner, distins profesor cercetător și profesor de psihologie Bright-Burton, autor al cărții De ce se sinucid oamenii.

„Învinge depresia, înainte să te învingă ea pe tine“ oferă îndrumări limpezi, concise și practice, pentru a aborda cele mai frecvente probleme ce apar în depresie.

Bazându-se pe cele mai recente cercetări și studii clinice, dr. Leahy vă oferă din nou instrumentele necesare pentru a vă ajuta să depășiți depresia.

Este o carte pe care puteți să o luați și să începeți să o folosiți chiar astăzi. Vă oferă putere, este antrenantă și edificatoare și, mai presus de orice, este foarte ușor de citit și convingătoare.

Vă doresc lectura plăcută și… să o citiți doar de plăcere, iar niciodată să nu aveți nevoie de ea ca tratament. Lucrând-o, am învățat că depresia este creată de noi și de modul nostru de gândi și poate fi învinsă ușor, atunci când luăm hotărârea fermă de a nu mai accepta să fim victime.

Energia în care ne aflăm acum și care e din ce în ce mai puternică, ne ajută să învingem și depresia!

Succes!