0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Relații de cuplu
  4. Cele șapte principii ale unei căsnicii fericite
Carte

Cele șapte principii ale unei căsnicii fericite

Cele șapte principii ale unei căsnicii fericite. Editura ASCR

Ghid practic elaborat de cel mai renumit expert în relațiile de cuplu

Autor(i): Dr. John M. Gottman, Nate Silver,
Editura: ASCR
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 316 (15x23 cm)
Preţ: 61,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cum ar putea cercetarea științifică a ceva atât de intangibil și personal precum iubirea să ofere cuplurilor sfaturi practice, în lumea reală?

„Cele șapte principii ale unei căsnicii fericite“ reușește tocmai acest lucru.

Cartea este rezultatul cercetării și al activității terapeutice specializate de peste 40 de ani, prin care a fost confirmată universalitatea celor Șapte principii.

John și Julie Gottman, au verificat rezultatele acestor cercetări în cadrul Institutului Gottman. Această organizație oferă cuplurilor asistență directă, prin intermediul cursurilor și al terapiei, și instruiește specialiști care să poată oferi la rândul lor consiliere bazată pe cercetările întreprinse. Datorită acestui institut, în întreaga lume sunt predate cursuri având la bază cele Șapte principii.

În această ediție se aduc clarificări și importante completări și revizuiri, referitoare la presiunile și la tensiunile cu care se confruntă cuplurile moderne. De asemenea, a fost actualizat caracterul interactiv al celor Șapte principii.

Astfel, pentru fiecare principiu este pus la dispoziția cititorului câte un chestionar (cu fidelitate și validitate ridicate), cu ajutorul căruia fiecare poate evalua principiul respectiv în cadrul relației sale, alături de exerciții noi sau revizuite de consolidare a acestuia.

Aceste exerciții au fost în mod repetat analizate și validate de către numeroși participanți în cadrul atelierelor de lucru ale Institutului Gottman, procedură similară cu cea aplicată în cazul exercițiilor destinate terapiei de cuplu de către specialiștii instruiți în cadrul institutului.