0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Relaţii de cuplu
  4. Cele şapte principii ale unei căsnicii fericite
Carte

Cele şapte principii ale unei căsnicii fericite

Cele şapte principii ale unei căsnicii fericite. Editura ASCR
CumpărDetalii carte

Ghid practic elaborat de cel mai renumit expert în relaţiile de cuplu

Autor(i): John M. Gottman, Nate Silver
Editura: ASCR
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 316 (15x23 cm)
Preţ: 52,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cum ar putea cercetarea ştiinţifică a ceva atât de intangibil şi personal precum iubirea să ofere cuplurilor sfaturi practice, în lumea reală?

„Cele şapte principii ale unei căsnicii fericite“ reuşeşte tocmai acest lucru.

Cartea este rezultatul cercetării şi al activităţii terapeutice specializate de peste 40 de ani, prin care a fost confirmată universalitatea celor Şapte principii.

John şi Julie Gottman, au verificat rezultatele acestor cercetări în cadrul Institutului Gottman. Această organizaţie oferă cuplurilor asistenţă directă, prin intermediul cursurilor şi al terapiei, şi instruieşte specialişti care să poată oferi la rândul lor consiliere bazată pe cercetările întreprinse. Datorită acestui institut, în întreaga lume sunt predate cursuri având la bază cele Şapte principii.

În această ediţie se aduc clarificări şi importante completări şi revizuiri, referitoare la presiunile şi la tensiunile cu care se confruntă cuplurile moderne. De asemenea, a fost actualizat caracterul interactiv al celor Şapte principii.

Astfel, pentru fiecare principiu este pus la dispoziţia cititorului câte un chestionar (cu fidelitate şi validitate ridicate), cu ajutorul căruia fiecare poate evalua principiul respectiv în cadrul relaţiei sale, alături de exerciţii noi sau revizuite de consolidare a acestuia.

Aceste exerciţii au fost în mod repetat analizate şi validate de către numeroşi participanţi în cadrul atelierelor de lucru ale Institutului Gottman, procedură similară cu cea aplicată în cazul exerciţiilor destinate terapiei de cuplu de către specialiştii instruiţi în cadrul institutului.