0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Psihologie
  3. Centrul nu se mai poate susţine

PROMOȚIE

Până în 7 decembrie

Reduceri între 12% și 30% la peste 1700 de titluri

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Carte

Centrul nu se mai poate susţine

Centrul nu se mai poate susţine. Editura Trei
Detalii carte

Povestea nebuniei mele

Autor(i): Elyn R. Saks
Editura: Trei
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 440 (14x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cum este să fii în pielea unui nebun?

Cum te simţi când eşti hăituit de demoni imaginari şi torturat de vinovăţia unor fărădelegi nicicând comise?

Cititorul român are acum la dispoziţie o descriere vie a psihozei prin ochii unei femei curajoase, care a coborât în iadul schizofreniei, dar a reuşit să găsească drumul de întoarcere, bucurându-se în prezent de o căsnicie fericită şi o viaţă academică împlinită.

Povestea nebuniei lui Elyn Saks debutează cu primele „voci“ auzite în adolescenţă, înfăţişează apoi tentativele de suicid din anii de facultate şi culminează cu istorisirea experienţelor terifiante de spitalizare psihiatrică.

Chiar dacă vocile demonice n-au dispărut cu totul nici astăzi, autoarea povesteşte cum a reuşit, de-a lungul anilor, să-şi ţină boala în frâu, susţinută nu doar de medicaţie şi psihanaliză, dar şi de prieteni empatici şi de acea ordonare a vieţii şi a gândirii impuse de rigoarea academică.

Lucidă şi captivant scrisă, cartea de faţă oferă celor ce n-au trecut niciodată prin experienţa personală a bolii psihice şansa de a înţelege „din interior“ trăirile psihotice, ridicând totodată „un steag al speranţei pentru toţi cei care se confruntă cu psihoza“, după cum apreciază psihologul Andrew Solomon, autorul cărţii „Demonul amiezii“.