0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Creşterea copiilor
  4. Parentingul terapeutic de la A la Z
Carte

Parentingul terapeutic de la A la Z

Parentingul terapeutic de la A la Z. Editura Trei
CumpărDetalii carte

Strategii şi soluţii

Autor(i): Sarah Naish
Editura: Trei
Colecţia: Dezvoltare personală
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 416 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Ce să facem atunci când copiii noştri se comportă nepotrivit, când suferă de frici şi traume ascunse, când, în ciuda eforturilor noastre, ei par să acţioneze urmând nişte legi numai de ei ştiute?

Care sunt acele strategii eficiente, menite să readucă liniştea în căminul nostru şi să valorifice potenţialul copiilor, pregătindu-i adecvat pentru viaţa de adult?

„Parentajul terapeutic de la A la Z“ este un ghid practic şi uşor de parcurs, în care sunt descrise şi explicate comportamentele problematice şi care oferă soluţii simple şi raţionale, de aplicat în timpul şi după manifestarea acestora, dar şi preventiv.

Acest stil de parenting este util în primul rând copiilor care au suferit traume de dezvoltare sau tulburări de ataşament în copilăria timpurie şi care au nevoie mai mult decât alţii de o bază de siguranţă, de căldură şi limite ferme, pentru a putea creşte emoţional şi cognitiv.

Aşadar, deşi fiecare părinte poate găsi în aceste pagini idei şi sfaturi demne de urmat, cartea este de un interes deosebit pentru cei care şi-au asumat sarcina dificilă, dar meritorie, de a educa şi îngriji copii al căror start în viaţă nu a fost dintre cele mai line.