0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Psihologie
  3. Prizonierii gândurilor noastre
Carte

Prizonierii gândurilor noastre

Prizonierii gândurilor noastre. Editura Trei
Cumpăr

Principiile lui Viktor Frankl pentru a descoperi sensul în viață și profesie

Autor(i): Alex Pattakos, Elaine Dundon
Editura: Trei
Colecţia: Psihologie practică
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 414 (14x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Oamenii au nevoie de sens, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Succesul în carieră și câștigurile financiare nu reușesc întotdeauna să compenseze lipsa de sens.

Chiar și în cele mai disperate situații de viață, ne putem alege atitudinea față de acestea, putem învăța să nu mai muncim împotriva noastră, ci să descoperim și să urmăm un sens personal, autentic.

Este important să învățăm că întotdeauna ne putem alege atitudinea, chiar și în situațiile disperate, și ne putem împlini voința de sens.

Cartea de față te poate ajuta să descoperi sensul fiecărui moment și să-ți asumi responsabilitatea pentru așternerea propriei vieții, să te privești de la distanță și să-ți activezi „simțul umorului“, pentru a te putea extinde dincolo de tine însuți și pentru a evada din „închisoarea“ mentală a vechilor tipare de gândire.

Ediția a treia a volumului de față adaugă o serie de exerciții, aplicații și povești de viață, ilustrative pentru găsirea sensului în viață, la serviciu și în societate.