0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Psihologie
  3. Prizonierii gândurilor noastre
Carte

Prizonierii gândurilor noastre

Prizonierii gândurilor noastre. Editura Trei
CumpărDetalii carte

Principiile lui Viktor Frankl pentru a descoperi sensul în viaţă şi profesie

Autor(i): Alex Pattakos, Elaine Dundon
Editura: Trei
Colecţia: Psihologie practică
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 414 (14x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Oamenii au nevoie de sens, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Succesul în carieră şi câştigurile financiare nu reuşesc întotdeauna să compenseze lipsa de sens.

Chiar şi în cele mai disperate situaţii de viaţă, ne putem alege atitudinea faţă de acestea, putem învăţa să nu mai muncim împotriva noastră, ci să descoperim şi să urmăm un sens personal, autentic.

Este important să învăţăm că întotdeauna ne putem alege atitudinea, chiar şi în situaţiile disperate, şi ne putem împlini voinţa de sens.

Cartea de faţă te poate ajuta să descoperi sensul fiecărui moment şi să-ţi asumi responsabilitatea pentru aşternerea propriei vieţii, să te priveşti de la distanţă şi să-ţi activezi „simţul umorului“, pentru a te putea extinde dincolo de tine însuţi şi pentru a evada din „închisoarea“ mentală a vechilor tipare de gândire.

Ediţia a treia a volumului de faţă adaugă o serie de exerciţii, aplicaţii şi poveşti de viaţă, ilustrative pentru găsirea sensului în viaţă, la serviciu şi în societate.