0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Creativitate
  4. Văzând ceea ce alţii nu văd
Carte

Văzând ceea ce alţii nu văd

Văzând ceea ce alţii nu văd. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Gary Klein,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 376 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Expert în psihologie cognitivă, Gary Klein este un fin observator al oamenilor aflaţi în mediul lor natural şi utilizează o uimitoare varietate de anecdote dintr-o mare diversitate de industrii şi domenii, ca să elucideze ce sunt ideile perspicace şi cum survin ele. Când, de ce şi cum se formează ideile pătrunzătoare?

Dr. Klein disecă impedimentele care stau în calea perspicacităţii – organizaţii care pretind că preţuiesc creativitatea şi încurajează descoperirile revoluţionare, dar, în realitate, îi împiedică pe angajaţii lor să lanseze idei turbulente, precum şi sisteme IT care sunt „programate să tâmpească“.

Deopotrivă sofisticată sub aspect ştiinţific şi plină de anecdote captivante din ştiinţă, afaceri şi alte industrii, cartea lui Klein descrie forţele care impulsionează ideile noastre pătrunzătoare zi de zi.

Analiza lui Klein asupra modului în care căutările pe Google şi cultura corporatistă inhibă perspicacitatea este şocantă, în vreme ce sugestiile sale de sporire a şanselor de realizare a unor descoperiri importante sunt practice şi utile în multe aspecte ale vieţii.

Publishers Weekly

Un discurs sclipitor despre un subiect fascinant. Este scrisă într-un stil concis, fluent, de tip gladwellian, iar paginile se citesc pe nerăsuflate.

Management Today

Descoperiri uimitoare, care ar trebui să joace un rol transformator, nu numai în domeniul psihologiei, ci şi în consiliile de administraţie ale corporaţiilor.

Kirkus Reviews

Nimeni nu m-a învăţat mai multe despre complexităţile şi misterele deciziilor umane decât Gary Klein.

Malcolm Galdwell