0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Psihologie
  3. Vindecarea creierului
Carte

Vindecarea creierului

Vindecarea creierului. Editura Life Style

Cum să-ți liniștești gândurile, să ai o minte sănătoasă și să fii stăpân pe viața ta.

Autor(i): Dr. Joseph A. Annibali,
Editura: Life Style
Colecţia: Citește sănătos (Ed. Life Style)
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 360 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Acest volum reprezintă un ghid inedit de restabilirea calmului cognitiv, bazat pe experiența de trei decenii a doctorului Joseph Annibali în tratarea pacienților care suferă din cauza suprasolicitării și suprastimulării creierului.

Unii oameni își descriu creierul ca fiind „în haos“; alții au senzația că „le-a luat foc“ creierul. Dar, indiferent dacă în final sunt diagnosticați cu anxietate, tulburare obsesiv-compulsivă, depresie, tulburare bipolară sau chiar abuz de substanțe toxice, problema de bază este creierul prea ocupat, un important factor iritant care influențează negativ atenția, concentrarea, dispoziția psihică și multe altele. Poate fi chiar un semn al unei leziuni nedetectate la nivelul creierului sau chiar al corpului.

Prin strategii practice, explicații clare și tehnici de gestionare a activității mentale, dr. Annibali îi va ajuta pe cititori să-și vindece creierul, pentru a redobândi controlul asupra vieții.

Cititorii cărții vor fi surprinși să afle cât de mult se pot baza pe ei înșiși ca să-și calmeze creierul hiperactiv după ce află modul în care funcționează acesta.

Dr. Annibali ne învață să ne regăsim propria identitate, făcând abstracție de mesajele înșelătoare pe care ni le trimite creierul.

Dr. Jeffrey Schwartz, autorul cărților „You Are Not Your Brain“ și „Brain Lock“

Această carte revoluționară oferă o nouă înțelegere a modului în care funcția cerebrală afectează sănătatea mentală translatată într-o abordare simplă, dar extrem de relevantă, pe care oricine o poate asimila și implementa.

Helen L. Irlen, director executiv al Irlen Institute International