0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Psihologie
  3. Vindecarea creierului
Carte

Vindecarea creierului

Vindecarea creierului. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Cum să-ţi linişteşti gândurile, să ai o minte sănătoasă şi să fii stăpân pe viaţa ta.

Autor(i): Dr. Joseph A. Annibali,
Editura: Life Style
Colecţia: Citeşte sănătos (Ed. Life Style)
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 360 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Acest volum reprezintă un ghid inedit de restabilirea calmului cognitiv, bazat pe experienţa de trei decenii a doctorului Joseph Annibali în tratarea pacienţilor care suferă din cauza suprasolicitării şi suprastimulării creierului.

Unii oameni îşi descriu creierul ca fiind „în haos“; alţii au senzaţia că „le-a luat foc“ creierul. Dar, indiferent dacă în final sunt diagnosticaţi cu anxietate, tulburare obsesiv-compulsivă, depresie, tulburare bipolară sau chiar abuz de substanţe toxice, problema de bază este creierul prea ocupat, un important factor iritant care influenţează negativ atenţia, concentrarea, dispoziţia psihică şi multe altele. Poate fi chiar un semn al unei leziuni nedetectate la nivelul creierului sau chiar al corpului.

Prin strategii practice, explicaţii clare şi tehnici de gestionare a activităţii mentale, dr. Annibali îi va ajuta pe cititori să-şi vindece creierul, pentru a redobândi controlul asupra vieţii.

Cititorii cărţii vor fi surprinşi să afle cât de mult se pot baza pe ei înşişi ca să-şi calmeze creierul hiperactiv după ce află modul în care funcţionează acesta.

Dr. Annibali ne învaţă să ne regăsim propria identitate, făcând abstracţie de mesajele înşelătoare pe care ni le trimite creierul.

Dr. Jeffrey Schwartz, autorul cărţilor „You Are Not Your Brain“ şi „Brain Lock“

Această carte revoluţionară oferă o nouă înţelegere a modului în care funcţia cerebrală afectează sănătatea mentală translatată într-o abordare simplă, dar extrem de relevantă, pe care oricine o poate asimila şi implementa.

Helen L. Irlen, director executiv al Irlen Institute International