0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Relaţii de cuplu
  4. Cum să trăieşti alături de un bărbat şi să fii fericită
Carte

Cum să trăieşti alături de un bărbat şi să fii fericită

Cum să trăieşti alături de un bărbat şi să fii fericită. Editura All
CumpărDetalii carte

Autor(i): Debora Attanasio, Patrizia D`Agostino
Editura: All
Colecţia: Sian Help
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 24,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cum să convieţuieşti cu Făt-Frumos

Primul pas: Încetează să crezi că l-ai întâlnit pe Făt-Frumos! Nu există. Dar poţi trăi fericită cu bărbatul pe care îl săruţi de noapte bună, fără să fii nevoită să îl tratezi ca pe o pisicuţă de teamă să nu se transforme în broscoi.

Debora Attanasio şi Patrizia D`Agostino nu îţi oferă reguli de viaţă sau sfaturi fără cusur, dar te învaţă două lucruri esenţiale: la ce să te aştepţi de la partenerul tău şi cum să îi spui întotdeauna ceea ce îţi doreşti.

Autoarele cunosc şi înţeleg ca nimeni altcineva „sucitele maşinaţiuni mentale feminine“ şi îşi pun experienţa, priceperea şi umorul în slujba lor.

Nu te aştepta să primeşti indicaţii despre cum să îndeplineşti ireproşabil toate dorinţele bărbatului, dar fii pregătită şi să fii descurajată dacă te plângi la nesfârşit de pantalonii pătaţi, şosetele împrăştiate prin toate cotloanele sau urmele lăsate de paharul lui pe măsuţa din lemn de mango.

Dacă vrei să fii întotdeauna stăpână pe situaţie în relaţia ta, ai găsit cartea care te poate ajuta.

Din cuprins:

  • Un capitolul dedicat relaţiilor dintre femei şi bărbaţi care reuneşte părerile sociologilor, psihologilor şi ale sexologilor, referinţe din filme şi romane sau situaţii reale cu care s-au confruntat autoarele şi prietenele lor;
  • Un amplu capitol dedicat diverselor tipologii de bărbaţi şi soluţiilor de convieţuire fericită cu aceştia. Printre ei: Bărbatul Ipohondru, Bărbatul Pacoste Sexuală şi chiar… Bărbatul Invizibil;
  • Un capitol-cheie cu cele 10 reguli pentru a trăi fericită.