0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Relaţii de cuplu
  4. Iubirea nu doare
Carte

Iubirea nu doare

Iubirea nu doare. Editura Niculescu
CumpărDetalii carte

Tot ce trebuie să ştii despre iubirea adevărată

Autor(i): Montse Barderi
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea se adresează tuturor femeilor care vor să uite şi să lase în urmă o iubire toxică. Aceasta pleacă de la ideea că o iubire nepotrivită poate reprezenta o şansă de a începe o viaţă nouă şi de a te dezvolta ca persoană.

„Iubirea nu doare“ este primul manual care ne învaţă cum să dăm sens vieţii noastre în lipsa iubirii.

Cartea se adresează tuturor femeilor prinse într-o relaţie care nu le face fericite, acelora care sunt îndrăgostite de cineva nepotrivit şi îşi dedică o bună parte din timp şi din energie pentru a-l face pe partener să le iubească.

Spre deosebire de alte lucrări de acest gen, cea de faţă nu priveşte această dependenţă de persoana iubită ca pe o tulburare afectivă, nici ca pe o boală, fiindcă a iubi şi a fi iubită, la fel ca a iubi şi a nu fi iubită depind în mare măsură de hazard, dar o relaţie ce nu funcţionează poate să se transforme în ceva pozitiv, dacă învăţăm să ne canalizăm spre ea toată pasiunea şi bucuria de a trăi.

Aceasta este ideea principală a cărţii: să ne construim o viaţă interesantă, remarcabilă şi de care să fim mulţumiţi cu scopul de a face faţă unor relaţii care nu sunt potrivite pentru noi şi de a ne da şansa să cunoaştem alte forme de iubire, începând cu iubirea de sine.

Montse Barderi ne oferă o abordare atât teoretică, cât şi practică a unor materii care, din păcate, nu se predau nicăieri: o educaţie afectivă bună şi câteva din secretele artei de a trăi.