0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Relaţii de cuplu
  4. Relaţii periculoase
Carte

Relaţii periculoase

Relaţii periculoase. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

Cum să identifici şi să reacţionezi la semnalele de alarmă ale unei relaţii cu potenţial abuziv

Autor(i): Noelle Nelson
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 293 (13x20 cm)
Preţ: 22,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dacă ar ţipa la tine sau te-ar lovi la prima voastră întâlnire ai şti exact ce să faci. O relaţie afectată de violenţa domestică nu începe însă niciodată astfel. Majoritatea relaţiilor în care apare acest tip de violenţă debutează intens - cuvinte dulci şi pasiune, devotament şi siguranţă, romantism şi sentimentul sincer că eşti norocos să trăieşti o asemenea poveste de dragoste.

Din fericire, comportamentele care anunţă violenţa domestică pot fi depistate şi interpretate drept indicatori ai unui viitor episod violent, cu mult înainte de a suferi primele lovituri.

Scopul acestei cărţi - care abordează violenţa domestică din perspectivă a patru astfel de relaţii din viaţa reală - şi al autoarei - psiholog clinic, terapeut şi consultant - este să te ajute să identifici la timp şi să dai atenţia cuvenită semnalelor de alarmă ale unei relaţii cu potenţial abuziv.

Violenţa domestică doare. Loveşte în ceea ce este mai important pentru noi: relaţiile noastre cu cei dragi. I se poate întâmpla oricui, în orice moment. Nu ţine cont de vârstă sau sex.

Violenţa domestică nu se petrece într-un vid: răneşte nu numai victimele sale directe, dar şi familiile celor implicaţi şi societatea ca întreg.

Această carte se concentrează pe prevenirea violenţei: cum să te ajuţi pe tine şi pe cei pe care îi iubeşti, cum să recunoşti şi să reacţionezi la semnalele care te previn de apariţia sa într-o relaţie.