0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Relații de cuplu
  4. Ține-mă strâns în brațe
Carte

Ține-mă strâns în brațe

Ține-mă strâns în brațe. Editura ACT și Politon

Șapte conversații pentru o viață de iubire

Autor(i): Dr. Sue Johnson,
Editura: ACT și Politon
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 303 (14x22 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În acest moment, metoda EFT – Emotionally Focused Couple Therapy (Terapia de Cuplu Concentrată pe Emoții) este folosită de diverse cupluri din diferite culturi ale lumii, în practică privată, centre universitare și clinici medicale.

Uitați de sfaturile despre cum să argumentați mai bine, să vă analizați evenimentele din copilărie, să faceți gesturi romantice sau să încercați noi poziții sexuale.

În locul acestora, recunoașteți și admiteți că sunteți atașat emoțional și dependent de partener în același mod în care un copil este atașat de unul dintre părinți.

EFT se concentrează pe crearea și întărirea acestei legături emoționale prin identificarea și transformarea momentelor cheie care întrețin o relație de dragoste.

În „Ține-mă strâns în brațe“, Dr. Sue Johnson vă învață cum să intensificați ori să salvați o relație fiind deschiși, generoși, sensibili unul față de celălalt și cum puteți reface legătura emoțională.

Prin intermediul istorisirilor inspirate din practica autoarei, sfaturilor și exercițiilor, veți învăța cum să vă alimentați, protejați și dezvoltați relația, asigurându-vă o dragoste nemuritoare.

Un mesaj atât de necesar pentru toate cuplurile și toți terapeuții. O recomand tuturor.

Dr. Sue Johnson a creat o metodă extraordinară pentru a ajuta cuplurile să facă față problemelor ivite în relație… o metodă care se dovedește a fi de succes.

Bonny Albo, About.com Guide

În cele din urmă, Dr. Sue Johnson a scris cartea indispensabilă pentru orice cuplu îndrăgostit.

The American Journal of Family Therapy

O adevărată carte revoluționară… cel mai important, cel mai valoros volum pentru cupluri publicat în secolul al XXI-lea.

Barry McCarthy, autorul volumului Getting It Right the First Time