0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Relaţii de cuplu
  4. Ţine-mă strâns în braţe
Carte

Ţine-mă strâns în braţe

Ţine-mă strâns în braţe. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Şapte conversaţii pentru o viaţă de iubire

Autor(i): Dr. Sue Johnson,
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 303 (14x22 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În acest moment, metoda EFT – Emotionally Focused Couple Therapy (Terapia de Cuplu Concentrată pe Emoţii) este folosită de diverse cupluri din diferite culturi ale lumii, în practică privată, centre universitare şi clinici medicale.

Uitaţi de sfaturile despre cum să argumentaţi mai bine, să vă analizaţi evenimentele din copilărie, să faceţi gesturi romantice sau să încercaţi noi poziţii sexuale.

În locul acestora, recunoaşteţi şi admiteţi că sunteţi ataşat emoţional şi dependent de partener în acelaşi mod în care un copil este ataşat de unul dintre părinţi.

EFT se concentrează pe crearea şi întărirea acestei legături emoţionale prin identificarea şi transformarea momentelor cheie care întreţin o relaţie de dragoste.

În „Ţine-mă strâns în braţe“, Dr. Sue Johnson vă învaţă cum să intensificaţi ori să salvaţi o relaţie fiind deschişi, generoşi, sensibili unul faţă de celălalt şi cum puteţi reface legătura emoţională.

Prin intermediul istorisirilor inspirate din practica autoarei, sfaturilor şi exerciţiilor, veţi învăţa cum să vă alimentaţi, protejaţi şi dezvoltaţi relaţia, asigurându-vă o dragoste nemuritoare.

Un mesaj atât de necesar pentru toate cuplurile şi toţi terapeuţii. O recomand tuturor.

Dr. Sue Johnson a creat o metodă extraordinară pentru a ajuta cuplurile să facă faţă problemelor ivite în relaţie… o metodă care se dovedeşte a fi de succes.

Bonny Albo, About.com Guide

În cele din urmă, Dr. Sue Johnson a scris cartea indispensabilă pentru orice cuplu îndrăgostit.

The American Journal of Family Therapy

O adevărată carte revoluţionară… cel mai important, cel mai valoros volum pentru cupluri publicat în secolul al XXI-lea.

Barry McCarthy, autorul volumului Getting It Right the First Time