0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Relaţii
  4. Nouă tehnici pentru accesarea puterii interioare
Carte

Nouă tehnici pentru accesarea puterii interioare

Nouă tehnici pentru accesarea puterii interioare. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Baron Baptiste
Editura: Livingstone
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 22,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cele nouă tehnici prezentate în această carte sunt pietrele pe care să păşiţi, pe calea de revenire la autenticitatea voastră esenţială - locul în care se află cea mai mare putere a voastră. Eu le numesc practici pentru că exact asta sunt: ceva ce trebuie pus în acţiune clipă de clipă, zi de zi.

Aceasta este o carte despre transformarea relaţiilor. Nu doar a relaţiilor cu alţii, ci şi a relaţiei cu voi înşivă, cu experienţele voastre, cu munca şi cu scopul vostru - cum vă raportaţi la tot ce este în viaţa voastră.

Scopul meu este să vă dau instrumentele care să vă dea posibilitatea să străpungeţi viziunile limitative care v-au tot ţinut blocaţi, frustraţi şi nemulţumiţi.

Chiar mai mult - aceste instrumente vă vor deschide ochii către noi căi şi vă vor da posibilitatea să acţionaţi oriunde şi oricând simţiţi că e posibil ceva mai mult.

Viaţa nu e ceva fix. Noi trăim într-o lume în care tot ce ne interesează este actualizarea. Ne actualizăm calculatoarele, telefoanele, maşinile, carierele - chiar şi partenerii. Acum este vremea să vă actualizaţi filosofia personală. În esenţă, este vremea să vă actualizaţi pe voi înşivă.