0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Relaţii
  4. Viaţa ta nu este pentru tine
Carte

Viaţa ta nu este pentru tine

Viaţa ta nu este pentru tine. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Ghidul egoistului pentru a deveni altruist

Autor(i): Seth Adam Smith
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 111 (13x20 cm)
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


A dărui viaţă înseamnă a trăi viaţa cu adevărat. În urma unor experienţe aproape tragice, Seth Adam Smith a descoperit această filozofie dătătoare de viaţă despre altruism, iar acum, o împărtăşeşte şi o dedică celorlalţi prin intermediul acestei cărţi.

Trebuie să se înţeleagă că sunt o persoană foarte egoistă, motivul probabil pentru care editorii mei au ales subtitlul pe care l-au ales (Ghidul egoistului pentru a deveni altruist). (…) Sunt totodată o persoană foarte sarcastică. Şi deşi cred pe deplin în această filozofie pe care sunt pe cale să ţi-o împărtăşesc, asta nu schimbă faptul că uneori sună un pic prea a „pace, dragoste, hippie, fericire“ chiar şi pentru mine.

Seth Adam Smith

Deşi autorul împărtăşeşte multe din experienţele sale, cartea de faţă nu este cu adevărat despre el. Este despre oameni, literatură şi evenimente care l-au învăţat despre altruism.

Unele dintre cele mai minunate comori care există sunt darurile oferite din inimă. Seth a făcut un astfel de cadou. Din labirintul întunecat al depresiei iese ceva la fel de catifelat ca petala unei flori.

Angela Johnson, sculptor, The Light of The World Garden

Seth Adam Smith împărtăşeşte cu generozitate gândurile, sentimentele şi filosofiile sale, cu o prietenie nereţinută faţă de cititor. Nu e de mirare că Seth continuă să câştige un interes semnificativ din partea publicului. Scriitura sa este autentică şi onestă şi conţine adevăruri universale care iniţiază o schimbare pozitivă în fiecare cititor în parte.

Garrett Batty, scenarist şi regizor

„Viaţa ta nu este pentru tine“ ni se adresează cu o înţelepciune simplă, practică, născută nu din studiu academic, ci dintr-o experienţă de viaţă extrem de bogată. Seth Adam Smith scrie cu autoritate, compasiune şi pătrundere, iar stilul său este proaspăt, amuzant şi captivant. Mesajul său este relevant pentru oricine a avut vreodată un gând deprimant – adică pentru noi toţi.

Carrie Maxwell Wrigley, LCSW, Morning Light Counseling