0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Cărţi: Reţete culinare
  4. Bucătărie vegetariană
Carte

Bucătărie vegetariană

Bucătărie vegetariană. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Autor(i): Academia Barilla
Editura: Meteor Press
Colecţia: Academia Barilla
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 96 (11x15 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei.

Pornind de la conceptul „Food as Culture“, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include:

  • un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia;
  • programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit;
  • cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri;
  • un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate;
  • programe de atestare culinară la nivel mondial;
  • servicii corporative pentru clienţi şi programe de training;
  • activităţi de team building;
  • o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti.
O dietă care exclude carnea şi peştele nu este un simplu capriciu modern. Este un stil de viaţă bine stabilit în lumea întreagă. Există reţete italieneşti care datează din timpuri străvechi, sintetizând deseori specificul diferitelor bucătării regionale şi reflectând însăşi esenţa aşa-zisei diete mediteraneene.Se estimează că numărul persoanelor care vor opta pentru o dietă lipsită de produse animale va creşte considerabil în anii următori, din motive de sănătate, umanitare sau ecologice.

Bucătăria italiană, una dintre cele mai iubite din lume, poate câştiga şi mai multă apreciere datorită „inimii sale verzi“.

Cuprinsul cărţii: „Bucătărie vegetariană“

  • ACADEMIA BARILLA
  • BUCĂTĂRIE VEGETARIANĂ
    • Bruschetta cu roşii şi busuioc
    • Caponata de legume
    • Pesmeţi din năut
    • Coşuleţe şi chipsuri de cartofi
    • Gogoşi cu brânză
    • Turnuleţ de legume şi Pecorino
    • Turnuleţ cu mozzarella, roşii şi busuioc
    • Bob prăjit
    • Foitaj cu ricotto şi pesto de măsline
    • Garganelli cu roşii proaspete şi busuioc
    • Salată de ruote în stil mediteraneean
    • Macaroane cu ceapă roşie şi legume
    • Maltagliati cu sos de praz
    • Supă genoveză
    • Orecchiette cu frunze de nap
    • Supă de roşii
    • Penne all`arrabbiata
    • Mămăligă cu cartofi
    • Spaccatelle cu ragu de legunne
    • Spaghete cu sos de roşii
    • Timbale de orez Venere („Venus“)
    • Cartofi gratinaţi
    • Trenette cu sos pesto
    • Sparanghel a la Parma
    • Salată de vinete cu fenicul, măsline şi stafide
    • Piure de dovleac cu brânză de capră
    • Focaccia a la Recco
    • Clătite cu cartofi şi brânză
    • Vinete umplute cu brânză de capră
    • Turnuleţ de legume
    • Mozaic de legume la grătar
    • Cartofi cu roşii şi ceapă la cuptor
    • Graten de conopidă, varză de Bruxelles şi praz
    • Prăjitură de castane
    • Smochine învelite în ciocolată
    • Fondue de ciocolată
    • Salată cu fructe de vară
    • Mere coapte
    • Sorbet de cartofi
    • Supă de citrice
  • INDEX INGREDIENTE