Dulciuri și înghețate
333 de rețete - un rețetar util pasionaților, dar și profesioniștilor
Autor(i): Ing. Mircea Georgescu,Editura: Andreas
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 176 (13x20 cm)
ISBN:9789738958098
Preţ: 10,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.
Aluaturi și foitaje; Bezele; Biscuiți; Budinci; Brioșe, Checuri și Cozonaci; Clătite; Colțunași; Cornete, Cornulețe, Crochete; Creme; Fructe; Fursecuri și pesmeți; Jeleuri, gelatine, gemuri și dulcețuri; Gogoși; Halva și Baclavale; Găluște, Papanași și Minciunele; Pateuri și Plăcinte; Prăjituri; Rulade; Sosuri, Sufleuri, și Șarlote; Ștrudel; Tarte și Tartine; Torturi; Înghețate; Index alfabetic
Cuprinsul cărţii: „Dulciuri și înghețate“
- Aluaturi și foitaje
- Bezele
- Biscuiți
- Budinci
- Brioșe, checuri și cozonaci
- Clătite
- Colțunași
- Cornete, cornulețe, crochete
- Creme
- Fructe
- Fursecuri și pesmeți
- Jeleuri, gelatine, gemuri și dulcețuri
- Gogoși
- Halva și baclavale
- Găluște, papanași și minciunele
- Pateuri și plăcinte
- Prăjituri
- Rulade
- Sosuri, sufleuri și șarlote
- Ștrudele
- Tarte și tartine
- Torturi
- Înghețate
- Index alfabetic