0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Cărţi: Reţete culinare
  4. Juiceman
Carte

Juiceman

Juiceman. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Peste 100 de reţete de sucuri aromate, smoothie-uri şi feluri de mâncare sănătoasă pentru toată familia

Autor(i): Andrew Cooper
Editura: Life Style
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 69,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Conţine peste 100 de reţete de sucuri aromate, smoothie-uri şi feluri de mâncare sănătoase pentru toată familia.

Cartea lui Andrew Cooper conţine peste 100 de reţete delicioase pline de bunătăţi. Pentru întreaga familie şi pentru fiecare ocazie, oricine poate găsi aici ceva care să-i folosească.

Promiţând o nutriţie 100% naturală şi neprocesată, „Juiceman“ e plină de sucuri, smoothie-uri, ceaiuri, băuturi tonice şi lapte din alune delicioase şi uşor de preparat, precum şi mic dejunuri energizante, gustări sănătoase şi îngheţate.

Oferă chiar şi câteva idei uimitoare despre ce să faci cu resturile de pulpă de la fructe!

Andrew, expert în sucuri, a creat o gamă diversificată de reţete care ajută la obţinerea şi menţinerea unei sănătăţi optime. De la sucurile medicinale, care combat deshidratarea sau problemele digestive, la băuturile de tip smoothie pentru detoxificare.

„Juiceman“ conţine un mare număr de reţete esenţiale, printre care: Suc natural cu efect ninja, Lapte de caju şi seminţe de cânepă, Smoothie de afine pentru ten, Suc răcoritor de castravete, Shake revitalizant, Smoothie pentru imunitate, Shot benefic pentru piele.

Pe lângă aceste reţete delicioase şi simplu de preparat, Andrew promite un plan de detoxificare pe bază de sucuri, sugestii pentru exerciţii fizice şi sfaturi pentru a te menţine în formă.