0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Cărţi: Romanul iniţiatic
  4. Frabato Magicianul
Carte

Frabato Magicianul

Frabato Magicianul. Editura Trinity
CumpărDetalii carte

Autor(i): Franz Bardon
Editura: Trinity
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 160 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Biografia marelui ocultist hermetic Franz Bardon se dezvăluie în aceste pagini încărcate de mister şi de intrigi, de artă literară, dar şi de lecţii filozofice şi metafizice pentru toţi cei care sunt interesaţi nu doar de hermetism, dar şi de mediul şi de viziunea ocultismului anilor 30.

Scrisă de către asistenta ocultistului – Otti Votavova – şi atribuită chiar lui Franz Bardon, această lucrare îl are ca şi personaj principal pe Frabato – un magician care îşi trăieşte misiunea spirituală într-un mod intens şi colorat, descriptiv şi direct şi, mai ales, în perfectă conexiune cu cititorul care este invitat într-o lume misterioasă, specifică romanelor poliţiste.

Pe lângă intriga novelistică, lucrarea prezintă aproape „printre rânduri“ o sumedenie de lecţii spirituale despre viaţă şi evoluţie, despre karmă şi despre misiunea personală a fiecărei fiinţe vii.

Ceea ce este prevalent nu este intriga şi misterul, ci faptul că fiecare dintre noi suntem eminamente supuşi legilor Universale care, în inexorabilitatea lor, ne afectează pe toţi; nimeni nu scapă de timp şi de evoluţie şi cu toţii suntem supuşi lecţiilor pe care Spiritul şi Divinitatea ni le oferă.

Pe lângă aceste lecţii şi dincolo de elementele dramatice ale lucrării, Frabato Magicianul este până la urmă marcată de optimismul spiritual caracteristic personajului său principal, optimism care se bazează pe o cunoaştere şi o aplicare temeinică a fiecărei legi Universale.

Una dintre temele fundamentale ale lucrării este însuşi TIMPUL care, prin iluzia existenţei sale, face ca totul să treacă şi să se transforme, la fel cum linia narativă a lucrării se schimbă şi ea şi poartă cititorul prin etape, la fel ca şi evoluţia spirituală.

Sprijinul Divin – o altă temă importantă a lucrării oferă cititorului speranţa şi puterea de a merge mai departe şi de a transcende cu succes obstacolele vieţii care, prin prisma elementelor filozofice ale lucrării, devin nimic mai mult decât simple iluzii ale minţii.

Hipnotist, magician de scenă, mentalist, ocultist, magician sau Om?

Aceasta este întrebarea care rămâne despre Frabato la terminarea lecturii lucrării…

Răspunsul este oferit de un personaj pe cât de complex, pe atât de direct şi de minuţios în existenţa sa, un personaj care nu oscilează, ci ştie ceea ce vrea (componentă de focalizare a intenţiei), dar care nu se fereşte să simtă (componenta umană) şi să înţeleagă (componenta filozofică) şi apoi să aplice şi să imprime schimbarea şi transformarea sa întregii umanităţi (componenta de Maestru Magician).

Frabato devine şi profesor, însă unul neconvenţional, care ştie să îi înveţe pe alţii prin exemplu, prin ideal personal şi prin propriile sale abilităţi ieşite din comun care sunt menite să trezească în cititori întrebarea „oare eu aş putea face aceste lucruri“?

În timp ce citiţi această carte este recomandat să vă amintiţi că ea este în sine o prefaţă extinsă pentru celelalte trei lucrări fundamentale ale lui Franz Bardon, toate traduse şi publicate în limba română la Editura Trinity.

Aici învăţăm că orice demers necesită un impuls şi aflăm care a fost impulsul lui Bardon de a scrie cele trei mari lucrări care constituie Magnum Opusul său.

Tot aici aflăm ce importanţă extraordinară o au cele trei lucrări ale sale şi reuşim să ne imersăm în mediul necesar care poate să stârnească curiozitatea lecturii, dar mai ales a practicii.

Vă doresc lectură plăcută şi vă garantez că lucrarea pe care tocmai o ţineţi între palme este una pe care cu greu o veţi lăsa jos şi care vă va ajuta să conştientizaţi natura spirituală personală la un nivel specific etapei de evoluţie specifice.

Cartea se transformă astfel într-un manual pentru viaţă, într-un ghid spiritual care reiterează faimosul dicton conform căruia, atunci când discipolul este pregătit, apare şi cel mai bun Maestru!

Lectură plăcută şi fascinaţie pozitivă!