0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. Dieta antiîmbătrânire
Carte

Dieta antiîmbătrânire

Dieta antiîmbătrânire. Editura Livingstone

Strategii antiîmbătrânire în 7 pași

Autor(i): Elyane Lèbre,
Editura: Livingstone
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 152 (13x18 cm)
Preţ: 16,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Ați trecut de 40 de ani și v-ați dori să opriți cumva acele ceasornicului sau chiar să le dați înapoi? Sunteți motivați? Atunci cartea de față, dedicată alimentației antiîmbătrânire, vi se adresează.

Ce putem face împotriva îmbătrânirii? În general, răspunsul este „Nu mare lucru“. Ei bine, să nu ne grăbim, fiindcă aventura împotriva îmbătrânirii este abia la început de drum, deoarece, cu ajutorul nutriției, a avut loc o adevărată revoluție.

Strategia propusă, plină de o savuroasă vitalitate, este destinată prevenirii efectelor îmbătrânirii, fiindcă studiile și cercetările subliniază faptul că o nutriție corectă poate asigura organismului niște ani superbi.

Modul de alimentație influențează energia, vitalitatea și calitatea vieții. Și în această epocă, a unei industrializări alimentare feroce, este important să fii singurul care decide cu ce anume te hrănești.

De asemenea, veți descoperi tactici esențiale pentru alimentația ideală, recomandări inedite, veți afla ce anume să evitați și ce înseamnă depoluarea alimentară, care sunt secretele fierberii nontoxice, acizii grași indispensabili și cum să reduceți treptat numărul de calorii consumate.

Și plăcerea cea mai mare? Ei bine, este aceea de a intra în bucătărie, înarmați cu 40 de rețete antiîmbătrânire seducătoare și simple, care previn efectele radicalilor liberi.

De asemenea, în această abordare echilibrată împotriva îmbătrânirii, veți afla că mâncatul sănătos este antidotul cel mai bun împotriva uzurii. Iar îmbătrânirea devine facultativă.