0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Sănătate
  3. Manualul trupului
Carte

Manualul trupului

Manualul trupului. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Legea înfometării, ştiinţa forţei fizice şi alte moduri de a-ţi iubi corpul minunat

Autor(i): Cameron Diaz, Sandra Bark
Editura: Life Style
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 270 (16x23 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

De-a lungul carierei sale, Cameron Diaz a fost un model pentru milioane de femei.

Însă, după cum singură recunoaşte, această vedetă cu alură atletică şi cu o bună condiţie fizică n-a fost întotdeauna la fel de atentă cu sănătatea ei ca astăzi. Consumul de alimente de proastă calitate a avut efecte negative asupra pielii şi corpului ei. „Dacă într-adevăr suntem ceea ce mâncăm“, spune ea, „atunci eu eram un burrito cu fasole, cu adaos de brânză şi sos, fără ceapă“.

Legătura inseparabilă dintre nutriţie şi sănătate a fost doar una dintre lecţiile esenţiale care i-au stârnit pasiunea de a explora cele mai bune metode de a-şi îngriji corpul.

În „Manualul trupului“, Cameron îşi împărtăşeşte cunoştinţele dobândite atât prin experienţe personale, cât şi în urma consultării unor experţi în sănătate.

Începând cu nutriţia, Cameron explică de ce, în loc să se teamă de foame, femeile ar trebui să accepte nevoia instinctivă a corpului de a se hrăni şi să o satisfacă cu alimente integrale, bogate în substanţe nutritive.

De asemenea, Cameron explică rolul fundamental al unei activităţi fizice consecvente. Multe femei fac mişcare din dorinţa de a slăbi sau de a-şi tonifia musculatura, fără să-şi dea seama că exerciţiile fizice sunt esenţiale şi pentru îmbunătăţirea dispoziţiei psihice, creşterea nivelului de energie şi prevenirea bolilor.

Cameron oferă sugestii de alegere a unor programe potrivite de exerciţii fizice şi îşi face cunoscute strategiile pe care le aplică pentru a arăta şi a se simţi bine.