0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. Manualul trupului
Carte

Manualul trupului

Manualul trupului. Editura Life Style

Legea înfometării, știința forței fizice și alte moduri de a-ți iubi corpul minunat

Autor(i): Cameron Diaz, Sandra Bark
Editura: Life Style
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 270 (16x23 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


De-a lungul carierei sale, Cameron Diaz a fost un model pentru milioane de femei.

Însă, după cum singură recunoaște, această vedetă cu alură atletică și cu o bună condiție fizică n-a fost întotdeauna la fel de atentă cu sănătatea ei ca astăzi. Consumul de alimente de proastă calitate a avut efecte negative asupra pielii și corpului ei. „Dacă într-adevăr suntem ceea ce mâncăm“, spune ea, „atunci eu eram un burrito cu fasole, cu adaos de brânză și sos, fără ceapă“.

Legătura inseparabilă dintre nutriție și sănătate a fost doar una dintre lecțiile esențiale care i-au stârnit pasiunea de a explora cele mai bune metode de a-și îngriji corpul.

În „Manualul trupului“, Cameron își împărtășește cunoștințele dobândite atât prin experiențe personale, cât și în urma consultării unor experți în sănătate.

Începând cu nutriția, Cameron explică de ce, în loc să se teamă de foame, femeile ar trebui să accepte nevoia instinctivă a corpului de a se hrăni și să o satisfacă cu alimente integrale, bogate în substanțe nutritive.

De asemenea, Cameron explică rolul fundamental al unei activități fizice consecvente. Multe femei fac mișcare din dorința de a slăbi sau de a-și tonifia musculatura, fără să-și dea seama că exercițiile fizice sunt esențiale și pentru îmbunătățirea dispoziției psihice, creșterea nivelului de energie și prevenirea bolilor.

Cameron oferă sugestii de alegere a unor programe potrivite de exerciții fizice și își face cunoscute strategiile pe care le aplică pentru a arăta și a se simți bine.