0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Sănătate
  3. Paradoxul obezităţii
Carte

Paradoxul obezităţii

Paradoxul obezităţii. Editura All
CumpărDetalii carte

Kilogramele în plus: avantaje şi dezavantaje

Autor(i): Carl J. Lavie, Kristin Loberg
Editura: All
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 319 (13x20 cm)
Preţ: 39,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Descoperiţi ştiinţa din spatele paradoxului obezităţii şi modul în care puteţi obţine sănătate maximă, mai degrabă decât greutatea minimă!

Această carte revoluţionară este ideală şi pentru cei care încearcă să nu se îmbolnăvească, şi pentru bolnavii care trăiesc cu o afecţiune de durată. Ea se adresează în egală măsură celor tineri şi supli, dar şi persoanelor mai în vârstă care se luptă cu acele încăpăţânate kilograme în plus.

Este o carte pentru acei oameni care se consideră în formă, dar şi pentru cei care preferă un stil de viaţă mai sedentar.

În prima parte - „Un paradox al timpurilor noastre“ - autorii explică ce reprezintă obezitatea de fapt, ce efecte negative are asupra organismului şi cum o bună formă fizică poate compensa faptul de a fi gras. Veţi descoperi cu surprindere că puteţi fi în acelaşi timp gras, într-o formă bună şi foarte sănătos.

În partea a doua - „Rolul şi puterea grăsimii“ - se face o prezentare detaliată a datelor pe care le avem despre grăsime: de ce avem nevoie de ea, cum contribuie la procesele vieţii. Ne sunt dezvăluite şi motivele pentru care unele persoane care par slabe şi cu un fizic de invidiat pot suferi totuşi de afecţiuni metabolice, cum ar fi diabetul zaharat de tip 2 - aşa-numitul „paradox al supleţei“.

În cele din urmă, în partea a treia - „Cum să ajungem la echilibru“ - sunt prezentate principiile esenţiale ale dietei şi ale mişcării, eficienţa diverselor regimuri alimentare şi programe de fitness. Descoperim situaţiile în care activitatea fizică devine periculoasă sau riscantă pentru sănătate şi aflăm dacă sunt medicamente sau suplimente alimentare pe care ar trebui să le luăm în calcul ca mijloace de control al greutăţii.