0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. Paradoxul obezității
Carte

Paradoxul obezității

Paradoxul obezității. Editura All
Cumpăr

Kilogramele în plus: avantaje și dezavantaje

Autor(i): Carl J. Lavie, Kristin Loberg
Editura: All
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 319 (13x20 cm)
Preţ: 39,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Descoperiți știința din spatele paradoxului obezității și modul în care puteți obține sănătate maximă, mai degrabă decât greutatea minimă!

Această carte revoluționară este ideală și pentru cei care încearcă să nu se îmbolnăvească, și pentru bolnavii care trăiesc cu o afecțiune de durată. Ea se adresează în egală măsură celor tineri și supli, dar și persoanelor mai în vârstă care se luptă cu acele încăpățânate kilograme în plus.

Este o carte pentru acei oameni care se consideră în formă, dar și pentru cei care preferă un stil de viață mai sedentar.

În prima parte - „Un paradox al timpurilor noastre“ - autorii explică ce reprezintă obezitatea de fapt, ce efecte negative are asupra organismului și cum o bună formă fizică poate compensa faptul de a fi gras. Veți descoperi cu surprindere că puteți fi în același timp gras, într-o formă bună și foarte sănătos.

În partea a doua - „Rolul și puterea grăsimii“ - se face o prezentare detaliată a datelor pe care le avem despre grăsime: de ce avem nevoie de ea, cum contribuie la procesele vieții. Ne sunt dezvăluite și motivele pentru care unele persoane care par slabe și cu un fizic de invidiat pot suferi totuși de afecțiuni metabolice, cum ar fi diabetul zaharat de tip 2 - așa-numitul „paradox al supleței“.

În cele din urmă, în partea a treia - „Cum să ajungem la echilibru“ - sunt prezentate principiile esențiale ale dietei și ale mișcării, eficiența diverselor regimuri alimentare și programe de fitness. Descoperim situațiile în care activitatea fizică devine periculoasă sau riscantă pentru sănătate și aflăm dacă sunt medicamente sau suplimente alimentare pe care ar trebui să le luăm în calcul ca mijloace de control al greutății.