0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Sănătate
  3. Reţete naturale pentru femei
Carte

Reţete naturale pentru femei

Reţete naturale pentru femei. Editura All
CumpărDetalii carte

Autor(i): Susan Berg
Editura: All
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 528 (16x23 cm)
Preţ: 59,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Acest compendiu oferă o largă varietate de tratamente nemedicamentoase simple şi fără riscuri ca opţiune pentru terapiile tradiţionale, incluzând plante medicinale, aromaterapie, exerciţii fizice, modificări ale dietei şi ale stilului de viaţă.

Primul capitol oferă remedii simple şi eficiente pentru aproximativ 30 de simptome frecvente, care pot apărea zilnic, aranjate în ordine alfabetică de la durere la infestaţiile fungice, de la tulburările din sarcina la depresie. Apoi sunt tratate boli cronice şi grave, urmate de tulburările hormonale şi reproductive. Nu sunt neglijate nici problemele emoţionale, cu sfaturi oferite femeilor care sunt mame singure, care au trecut printr-un divorţ, care călătoresc frecvent etc.

  • Reţete pentru depresii (cu sunătoare) şi pentru infecţii ale tractului urinar (păpădia).
  • Exerciţii de stretching pentru durerile de spate şi febră musculară.
  • Yoga pentru infecţii ale sinusurilor şi retenţia de lichide.
  • Suplimente de magneziu pentru migrene şi vitamina B pentru oboseala cronică.
  • Aromaterapia cu uleiuri esenţiale de rozmarin pentru crampe menstruale şi ulei de lămâie pentru greţurile de dimineaţă şi multe altele.

De asemenea, veţi găsi aici recomandări dietetice pentru a controla glicemia, pentru a scădea colesterolul, pentru a preveni cancerul la sân şi pentru alte probleme grave; exerciţii pentru a controla tensiunea arterială ridicată, pentru a pierde în greutate etc.