0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Sănătate
  3. Secretul întineririi
Carte

Secretul întineririi

Secretul întineririi. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Cum să-ţi menţii energia, frumuseţea şi starea de bine prin metode naturale

Autor(i): Roxy Dillon
Editura: Life Style
Colecţia: Citeşte sănătos [Life Style]
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 336 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Fii gata să arăţi şi să te simţi mai tânără!

Este bine cunoscută zicala care spune că „vârsta e doar un număr“.

Acum, Roxy Dillon, considerată un adevărat „guru al tinereţii“, o demonstrează cu ajutorul ştiinţei. Ridurile de sub ochi nu sunt pur şi simplu o parte inevitabilă a procesului de îmbătrânire. De fapt, acele surprize neplăcute din oglindă sunt rezultatul unui declin al funcţiilor celulare şi hormonale.

Ştiinţa ne arată că, după treizeci de ani, activitatea hormonală scade rapid, ceea ce duce la o varietate de schimbări în corp, cum ar fi pierderea părului, piele lăsată şi apariţia nedorită a părului facial.

Vestea bună este că toate simptomele îmbătrânirii pot fi oprite… şi chiar inversate.

În „Secretul întineririi“, renumita expertă antiîmbătrânire Roxy Dillon te îndrumă în adoptarea unui regim uşor de urmat care va opri şi inversa în mod natural procesul îmbătrânirii. În mod uluitor, alimente şi plante obişnuite conţin compuşi care acum este dovedit ştiinţific că stimulează funcţia celulară şi hormonală, inversând efectiv îmbătrânirea!

Descoperă bioactivele pe care trebuie să le consumi sau să le aplici extern şi învaţă cum să le foloseşti compuşii esenţiali (cum ar fi resveratrolul din vinul roşu, squalenul din uleiul de măsline sau acidul ferulic din uleiul din tărâţe de orez) pentru a-ţi îngriji pielea, pentru a reduce tensiunea arterială şi chiar pentru a lupta împotriva celulelor canceroase. Există o soluţie naturală pentru orice problemă şi Roxy a creat un program clar care te va ajuta să preiei controlul asupra modului în care arăţi şi să dai ceasul înapoi.

O abordare plină de viaţă, informativă şi incitantă privind sfidarea îmbătrânirii.

Booklist

Un program antiîmbătrânire revoluţionar, complet natural şi uşor de urmat, care foloseşte vitamine, uleiuri naturale şi multe alimente obişnuite pentru a te ajuta să arăţi şi să te simţi mai tânăr.