0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. : Ghiduri
  3. Ghiduri: Bune practici

Ghiduri: Bune practici


Bune practici


Industria de panificație

Ghid de bune practici pentru siguranța alimentelor

Autor(i): Ing. Elena Ionete, Ing. Marioara Buhancă, Ing. Angelica Țușcă, ing. Adina Cristea, Ing. Doris Stoian, Ing. Viorel D. Marin, Ec. Cătălin R. Buga,
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2005
Pagini: 174 (17x23 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ghidul „Industria de panificație“ e destinat societăților care doresc să implementeze un sistem de siguranță a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.

Produse de patiserie și cofetărie

Ghid național de bune practici pentru siguranța alimentelor

Autor(i): Ing. Elena Ionete, Ing. Marioara Buhancă, Ing. Angelica Țușcă, ing. Adina Cristea, Ing. Doris Stoian, Ing. Viorel D. Marin, Ec. Cătălin R. Buga,
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 204 (17x23 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ghidul „Produse de patiserie și cofetărie“ e destinat societăților care doresc să implementeze un sistem de siguranță a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.

Produse culinare

Ghid național de bune practici pentru siguranța alimentelor

Autor(i): Ing. Viorel D. Marin, Vultur Teofil,
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 231 (17x23 cm)
Preţ: 60,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ghidul „Produse culinare“ e destinat societăților care doresc să implementeze un sistem de siguranță a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.

Depozitarea semințelor de consum

Ghid național de bune practici pentru siguranța alimentelor

Autor(i): Ing. Sorin Dogaru, Ing. Elena Ionete, ing. Adina Cristea,
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 167 (17x23 cm)
Preţ: 60,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ghidul „Depozitarea semințelor de consum“ e destinat societăților care doresc să implementeze un sistem de siguranță a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.

Ghid de bune practici în turism și hotelărie

Autor(i): Gianina Buruiană,
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2000
Pagini: 285 (17x24 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

A vorbi astăzi despre „bune practici“ în turism este o provocare pe care o acceptă mulți autori. În acest context se situează și cartea de față, a doamnei Gianina Buruiană, doctor în economie. Mai mult decât atât, a lega experiența internațională de cea a țării noastre, pe tema durabilității și a bunelor practici în turism, reprezintă o încercare grea și, în acest caz, reușită.

Riscul rutier. Încotro?

Ghid de bune practici

Autor(i): General (r.) Virgil Vochină,
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 224 (16x23 cm)
Preţ: 33,72 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În țările civilizate, cu o cultură rutieră eficientă, studiile și cercetările specifice siguranței auto demonstrează că acele companii care au un management rutier performant au înregistrat o scădere cu peste 40% a incidenței de accident.