0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Arta mântuirii
Carte

Arta mântuirii

Arta mântuirii. Editura For You
Cumpăr
Autor(i): Stuart Wilde
Editura: For You
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 206 (14x20 cm)
Preţ: 14,50 Lei
Disponibilitate: în stoc

Vreme de decenii, cercetătorii spirituali moderni au făcut experimente și au studiat o mulțime de autori și religii, dar Stuart Wilde consideră că, spre sfârșitul unei lungi călătorii spirituale, cu toții căutăm același lucru: mântuirea.

Niciunul dintre noi nu este perfect și, cu toate acestea, acceptând imperfecțiunea și împăcându-ne cu ea, devenim o ființă completă, care conține atât o latură luminoasă, cât și una întunecată.

Așa cum spune Stuart, mulți mistici, sfinți și chiar și indienii Hopi au prezis o epocă a iluminării – și, după părerea mea, ei nu se înșală. Această epocă a sosit și, odată cu ea, a apărut o serie întreagă de fenomene fascinante, nemaivăzute până acum. Pășim într-o eră magică… era iertării.

Abia atunci când turnul de fildeș al ideilor ego-ului se dărâmă, putem deveni smeriți într-un mod nou, permițându-ne să devenim noi înșine cei adevărați, sinceri, plini de compasiune și liberi.

În această carte fascinantă, Stuart Wilde demonstrează că procesul mântuirii și al iertării vine odată cu acceptarea, în inima noastră, a celor Trei Grații: blândețea, generozitatea și respectul.