Spiritualitatea Cosmică și Fizicul Uman - R. Steiner | Jovis.roCarte: „Spiritualitatea Cosmică și Fizicul Uman - Căutarea noii Isis, Divina Sophia“; Editura Univers Enciclopedic; Autor(i): Rudolf Steiner; 304 pag. COMANDĂ ACUM! Expediția prin poștă sau curier.">

0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Spiritualitatea Cosmică și Fizicul Uman
Carte

Spiritualitatea Cosmică și Fizicul Uman

Spiritualitatea Cosmică și Fizicul Uman. Editura Univers EnciclopedicCumpăr

Căutarea noii Isis, Divina Sophia

Autor( i ): Rudolf Steiner
Editura: Univers Enciclopedic
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 304 ( 13x20 cm )
Preţ: 48,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Una dintre caracteristicile principale ale antroposofiei o constituie strădania de a realiza o punte între concepțiile fizice și cele morale despre lume, de a unifica știința, religia și arta.

În ciclul de conferințe publicat în acest volum, Rudolf Steiner prezintă, din perspectivele cele mai diferite, aspectele care pot contribui la cunoașterea și înțelegerea bazelor cosmice și terestre care structurează omul în spațiu și în timp: structura tripartită în planul formei fizice umane, în planul sufletesc și în cel spiritual metamorfozele pe care le suferă această tripartiție în cursul vieților pământești repetate contrastul dintre acțiunea pozitivă a ideilor morale și acțiunea negativă a ideilor teoretice ce s-a pierdut în cursul evoluției umanității și ce trebuie regăsit în condițiile și aspirațiile sociale actuale.

Lectura acestui volum conduce la conștientizarea căilor și sarcinilor care pot rezolva impasurile lumii contemporane pe măsură ce se înțelege sensul tainic al sărbătorii Crăciunului.