0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sport
  3. În culisele tenisului
Carte

În culisele tenisului

În culisele tenisului. Editura Publica

Povești inedite despre jucătorii de top din circuitul ATP

Autor(i): Neil Harman
Editura: Publica
Colecţia: Youngster
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 552 (13x20 cm)
Preţ: 43,35 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


O analiză plină de viață a lumii tenisului profesionist, oferită de o persoană apropiată de vedetele acestui sport…

După cum o arată și titlul, această carte este specială datorită secretelor la care Harman are adesea acces mulțumită relațiilor cordiale pe care le întreține cu mulți dintre reprezentanții de marcă ai tenisului.

Profitând la maximum de statutul său privilegiat, Harman reușește să fie mai mereu pe cât de conștiincios, pe atât de entuziast, ocupându-se cu atenție de toate subiectele fierbinți ale momentului, furișându-se abil de la un meci la altul, de la o conferință de presă la alta, pentru ca mai apoi să ajungă la evenimente importante din circuitul ATP.

Neil Harman este unul dintre cei mai respectați și apreciați jurnaliști de tenis din peisajul sportiv actual. Poate fi văzut mai mereu în primele rânduri ale partidelor jucate de tenismeni precum Roger Federer, Rafael Nadal sau Venus și Serena Williams. Cu o carieră întinsă pe aproape patru decenii, el a devenit confidentul multor vedete din lumea tenisului, fiind, pentru o vreme, chiar consilierul pe probleme de presă al jucătoarei numărul doi mondial, Victoria Azarenka.

În „În culisele tenisului“, Harman ne ajută să pătrundem în culisele acestui sport, aruncând lumină asupra celor mai intime secrete ale tenisului, într-un volum plin de personalitate, freamăt, dramă și intrigi.

Cartea lui Harman include interviuri oneste, minuțioase, cu toți jucătorii de top, cu antrenorii acestora, precum și cu agenții și managerii lor.

Autorul prezintă sportul alb din perspectiva insiderului, oferind cititorilor săi o perspectivă proaspătă, dar și opiniile sale personale drastice, care l-au făcut atât de îndrăgit.

„În culisele tenisului“ vorbește despre momentele cruciale ale tenisului zilelor noastre; de la Wimbledon la Jocurile Olimpice, de la lupta Serenei Williams cu boala și până la victoria istorică a lui Andy Murray la un turneu de Mare Șlem.