0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Ştiinţă
  3. Ereziile lui Velikovsky
Carte

Ereziile lui Velikovsky

Ereziile lui Velikovsky. Editura Life Style
Detalii carte

Autor(i): Laird Scranton
Editura: Life Style
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 10,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Autorul reconsideră contribuţia lui Velikovsky la ideile noastre despre sistemul solar şi scoate în evidenţă care dintre predicţiile acestuia ar mai putea fi confirmate în viitor.

Nexus Magazine, iunie 2012

De ce „Lumi în coliziune“ scrisă de Immanuel Velikovsky era singura carte deschisă pe masa de lucru a lui Albert Einstein, în momentul morţii acestuia?

În anii `50, Immanuel Velikovsky, scriitor şi psihiatru rus, provoca un adevărat scandal în mediul ştiinţific prin cărţile sale. Susţinea o teorie a dezastrelor conform căreia ciocnirea planetei Venus cu Marte ar fi provocat răcirea bruscă a Pământului în doar câteva clipe, modificând radical destinul planetei noastre.

Cartea de faţă propune o reexaminare a controversatelor ipoteze avansate de Velikovsky referitoare la planeta Venus, în lumina noilor descoperiri astronomice şi arheologice.

Se pare că atât recentele misiuni ale sondelor spaţiale, cât şi traducerile unor vechi documente din China, Coreea şi Japonia despre planeta Venus confirmă retroactiv viziunile celui care a fost considerat cândva un eretic al ştiinţei.