0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Ştiinţă
  3. Reţelele sociale în era Facebook
Carte

Reţelele sociale în era Facebook

Reţelele sociale în era Facebook. Editura Polirom
CumpărDetalii carte

O analiză sociologică

Autor(i): Marian‑Gabriel Hâncean
Editura: Polirom
Colecţia: Sociologie, antropologie
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 208 (16x24 cm)
Preţ: 34,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Analiza reţelelor sociale a devenit în ultimii ani una dintre preocupările principale ale sociologiei, introducând astfel o perspectivă relaţională în studiul fenomenelor sociale.

Volumul pune la dispoziţia cititorilor o sinteză a cercetărilor actuale din acest domeniu, prezentând cadrul conceptual şi metodologic şi ariile de aplicabilitate ale analizei de reţea socială.

Informaţiile teoretice însoţite de numeroase exemple orientează cititorul în complexitatea studiului datelor relaţionale, aflat la confluenţa dintre ştiinţele sociale şi matematică.

În contextul în care cercetarea reţelelor face parte integrantă din tot mai multe discipline academice, iar termenii din analiza reţelelor sociale pătrund în vocabularul comun, lucrarea constituie un instrument util pentru studenţi, cadre universitare, profesionişti din diferite domenii, dar şi pentru toţi cei interesaţi să înţeleagă impactul pe care îl are asupra societăţii actuale dezvoltarea fără precedent a reţelelor personale, în special pe platformele de socializare de tip Facebook.