0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Religie
  3. Cărţi: Ştiinţă şi religie
  4. Viaţa secretă a Universului
Carte

Viaţa secretă a Universului

Viaţa secretă a Universului. Editura Corint
CumpărDetalii carte

În căutarea sufletului ştiinţei

Autor(i): Amy Corzine
Editura: Corint
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 14,99 Lei
Disponibilitate: în stoc

Există o forţă misterioasă care ne leagă pe toţi, lumea şi întregul univers?

Ce este această forţă care ne leagă?

„Viaţă secretă a universului“ prezintă limpede, pe înţelesul tuturor, principalele teorii ale filosofilor şi fizicienilor, din Antichitate până în prezent, şi propune o ipoteză incitantă: ştiinţa este capabilă să rezolve acest mister vital.

Cea mai mare şansă a noastră va fi să-l punem în slujba oamenilor, iar cel mai mare pericol este să-l negăm. Dezvăluind cercetările care se desfăşoară în lumea întreagă, în domenii atât de variate precum biologia umană şi mecanica cuantică, Amy Corzine demonstrează în mod strălucit cum opiniile emise în ambele tabere, cea ştiinţifică şi cea religioasă, converg. Există, fără urmă de îndoială, o energie universală.

Tot ce există în Univers, de la particulele minuscule care intră în alcătuirea corpurilor noastre la cele mai mari constelaţii de pe bolta cerească, este viu, dinamic şi emite sunete.

Dacă ascultăm, vom descoperi că nu suntem niciodată complet separaţi unul de celălalt sau în contrasens cu descoperirile generaţiilor anterioare. Astăzi, în perioada crizei globale, „Viaţa secretă a universului“ proclamă un adevăr universal: suntem cu toţii într-o relaţie de interdependenţă, responsabili în fiecare clipă pentru lumea noastră fragilă. Putem face atât de multe, dacă învăţăm să ascultăm.