0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Religie
  3. Cărți: Știință și religie
  4. Viața secretă a Universului
Carte

Viața secretă a Universului

Viața secretă a Universului. Editura Corint
Cumpăr

În căutarea sufletului științei

Autor(i): Amy Corzine
Editura: Corint
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 14,99 Lei
Disponibilitate: în stoc

Există o forță misterioasă care ne leagă pe toți, lumea și întregul univers?

Ce este această forță care ne leagă?

„Viață secretă a universului“ prezintă limpede, pe înțelesul tuturor, principalele teorii ale filosofilor și fizicienilor, din Antichitate până în prezent, și propune o ipoteză incitantă: știința este capabilă să rezolve acest mister vital.

Cea mai mare șansă a noastră va fi să-l punem în slujba oamenilor, iar cel mai mare pericol este să-l negăm. Dezvăluind cercetările care se desfășoară în lumea întreagă, în domenii atât de variate precum biologia umană și mecanica cuantică, Amy Corzine demonstrează în mod strălucit cum opiniile emise în ambele tabere, cea științifică și cea religioasă, converg. Există, fără urmă de îndoială, o energie universală.

Tot ce există în Univers, de la particulele minuscule care intră în alcătuirea corpurilor noastre la cele mai mari constelații de pe bolta cerească, este viu, dinamic și emite sunete.

Dacă ascultăm, vom descoperi că nu suntem niciodată complet separați unul de celălalt sau în contrasens cu descoperirile generațiilor anterioare. Astăzi, în perioada crizei globale, „Viața secretă a universului“ proclamă un adevăr universal: suntem cu toții într-o relație de interdependență, responsabili în fiecare clipă pentru lumea noastră fragilă. Putem face atât de multe, dacă învățăm să ascultăm.