0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Transformare spirituală
 4. Cheile genelor: calea de aur - secvența Venus
Carte

Cheile genelor: calea de aur - secvența Venus

Cheile genelor: calea de aur - secvența Venus. Editura Eu sunt

Deschiderea inimii

Autor(i): Richard Rudd
Editura: Eu sunt
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 282 (13x22 cm)
Preţ: 90,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Relațiile sunt ultimul mare teritoriu necartografiat al conștiinței umane.

Gândește-te bine înainte de a începe lucrul cu Secvența Venus.

Această călătorie s-ar putea să îți testeze limitele mai mult decât oricare altă învățătură pe care ai întâlnit-o vreodată. Ți se va cere să-ți pui relațiile în centrul căii tale spirituale. Astfel, vei învăța, în cel mai rapid și imprevizibil mod cu putință, cum să fii o ființă umană bună.

Relațiile îți dezvăluie slăbiciunile, greșelile, umbrele, fricile și cele mai profunde răni. Însă ele îți arată, de asemenea, capacitatea vastă a inimii tale de a iubi, a ierta, a hrăni și a accepta orice situație, comportament sau împrejurare.

Secvența Venus îți pune la dispoziție o hartă a tiparelor tale din cadrul tuturor relațiilor. Ea îți indică etapele și contextele în care te închizi, te ascunzi, învinuiești sau îți proiectezi problemele asupra altora.

Mai presus de toate, Secvența Venus îți oferă o modalitate practică de a destrăma aceste tipare de auto-sabotaj care ne urmăresc în toate relațiile noastre.

Acesta este un proces care necesită răbdare, blândețe și curaj.

Majoritatea muncii cu Secvența Venus o vei face singur, înăuntrul tău, învățând să observi și apoi să spargi tiparele care te împiedică să te iubești pe tine însuți și pe cei din jur.

Concepută pentru a merge mână în mână cu Programul Calea de Aur, această carte îți va fi ghid în lumea intimă a propriei transformări lăuntrice, îți recomand cu căldură, așadar, să folosești fișierele audio și video aferente, care se găsesc în programul online, pentru a înțelege pe deplin toate aspectele pe care le implică lucrul cu Secvența Venus.

Așa cum spune Rumi în poezia de mai sus, fiecare dintre noi suntem asemeni caprei betege. Inimile noastre sunt ușor de frânt, iar viețile noastre delicate pot fi cu ușurință întoarse cu fundul în sus. Din acest punct de vedere, cu toții suntem la fel. Secvența Venus este o înțelepciune bazată pe prezență, încredere și iubire profundă. Cea mai profundă formă de iubire este cea care nu judecă, ci lasă loc tuturor posibilităților și formelor de manifestare.

Aceasta este iubirea care depășește chiar și limitele a ceea ce concepem a fi iubire. De aceea suntem aici. Este dreptul nostru din naștere să revendicăm acea iubire, iar până nu vom putea face asta, viețile noastre nu ne vor părea niciodată complete, sufletele noastre nu-și vor găsi odihna sau liniștea.

De-a lungul anilor, am descoperit că poporul român are o capacitate enormă de a iubi și a ierta, mai mare ca a oricărei alte culturi pe care am întâlnit-o vreodată. Această muncă lăuntrică este, așadar, perfectă pentru voi.

Sunt onorat că ați adoptat aceste învățături cu atâta curaj, și aș vrea să vă felicit pentru profunzimea înțelepciunii voastre culturale și pentru inimile voastre străvechi, pașnice și blânde. Fie ca această învățătură să fie adoptată de întreg poporul și fie ca voi să fiți aceia care aduc turma omenirii înapoi acasă. (Richard Rudd)

Cuprinsul cărţii: „Cheile genelor: calea de aur - secvența Venus“

 • Cuvânt înainte
 • Introducere în Secvența Venus
 • Calea Dharmei
 • Scopul tău în relații
 • Sfera Atracției
 • Calea Karmei
 • Sfera IQ-ului
 • Calea Inteligenței
 • Sfera EQ-ului
 • Calea Iubirii
 • Sfera SQ-ului
 • Calea Realizării
 • Sfera Nucleului
 • Integrarea Secvenței Venus în viața ta
 • Postfață