0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Transformare spirituală
  4. Povestea neadevărată a vieţii tale
Carte

Povestea neadevărată a vieţii tale

Povestea neadevărată a vieţii tale. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Cum să renunţi la trecutul care te creează şi să devii pe deplin conştient în prezent

Autor(i): Bryan Hubbard
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cea mai mare parte a omenirii operează pe baza unei accepţiuni universale de identitate greşită – nu sunt ceea ce cred că sunt. „Eul“ care este gândit întru fiinţă maschează adevăratul dumneavoastră sine, care este portalul spre fericirea adevărată şi durabilă. A ne înţelege pe noi înşine în timp şi prin timp este cheia acestui portal şi a unei vieţi trăite constant în prezent şi pline de veselie.

Fiecare om îşi are propria poveste (un mit după care trăieşte) care îi colorează lumea şi determină viaţa pe care o duce. Povestea dumneavoastră derivă din experienţele dumneavoastră, din familie şi strămoşi.

Este mai mult decât o amintire – este o amprentă energetică. Povestea dumneavoastră continuă să fie lentila prin care vedeţi şi interpretaţi lumea. În cazul în care credeţi că e greu să faceţi bani sau că relaţiile se vor termina întotdeauna prost, atunci asta este povestea dumneavoastră şi este una care se autorealizează şi se repetă permanent.

Drept urmare, în viaţă încep să apară tiparele – banii devin o luptă permanentă, sau o relaţie proastă este urmată de o alta.

Dar povestea dumneavoastră nu este adevărată. Propria poveste nu este doar o serie de gânduri care sunt urmarea experienţelor. Are o rezonanţă mai profundă şi mai bogată decât simpla gândire.

Intensitatea emoţiilor unei persoane variază invers proporţional faţă de cunoaşterea faptelor concrete.

Bertrand Russell

Vindecă povestea durerii şi eliberează-te! Bryan Hubbard prezintă o lucrare unică ce este documentată cu grijă, scrisă cu sensibilitate, deosebit de pătrunzătoare şi, mai presus de toate, folositoare.

Robert Holden, autor al „Shift Happens!“ („Are loc o schimbare“)

Cred că ai propus un model cu adevărat valoros pentru creştere personală. Pe de o parte este direct şi uşor de înţeles, iar pe de altă parte are un potenţial puternic şi cu desăvârşire transformaţional. Lumea va fi bine slujită prin faptul că ai utilizat această abordare inovativă pentru a influenţa mulţi, mulţi oameni la nivel global.

Bill Bauman, autor al „The Ultimate Human“ („Omul absolut“)

Aceasta este o carte a ideilor mari despre cine eşti, dar şi cu mari soluţii pentru ceea ce te ţine pe loc. Teoria înşelător de simplă a acestei cărţi rămâne cu tine săptămâni întregi după ce ai terminat ultima pagină, dar te şi înarmează cu instrumentele cu care să-ţi recâştigi viaţa. Reia firul din punctul în care se încheie The Power of Now (Puterea prezentului).

Janet Attwood, autor al bestsellerului internaţional „Testul pasiunii“