0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină alopată
  3. Cărți: Vaccinuri
  4. Vaccinurile și autoimunitatea
Carte

Vaccinurile și autoimunitatea

Vaccinurile și autoimunitatea. Editura Christiana
Autor(i): Yehuda Shoenfeld, Nancy Agmon-Levin, Lucija Tomljenovic
Editura: Christiana
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 468 (16x23 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Acest tratat de imunologie aplicată este echilibrat, cu evidențierea meritelor operei vaccinaliste și cu lansarea unui semnal de alarmă asupra reacțiilor adverse „severe și chiar fatale“.

Autorii sunt personalități cu o expertiză de necontestat în domeniul imunologiei fundamentale și clinice.

Bolile autoimune au o bază genetică, adică sunt foarte personale și „este naiv să credem că toți oamenii sunt la fel“.

De aceea, orice sistem public de sănătate care încearcă să introducă în corpul unui om sănătos o moleculă farmacologic activă, motivând proeminență, comite un act nedeontologic și lipsit de etică, lăsând sintagma „drepturile omului“ goală de conținut.

Autorii acestei cărți au o conștiință profesională înaltă. Ei nu critică vaccinurile, dar demască reacțiile adverse imune și autoimune, cu scopul evitării lor și cu speranța că metoda poate fi perfecționată.

Sperăm că și în România practicienii din domeniul medical – imunologi, cercetători și clinicieni, medici de familie, epidemiologi, factori de decizie din sistemul de sănătate publică – vor primi cartea, cu studiile, experiențele și adevărurile descoperite în ea, ca pe un eveniment științific prețios, de care – în mod necesar și chiar obligatoriu – trebuie să se țină cont.