0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Spiritualitate
 3. Cărţi: Viaţă după moarte
 4. Rai şi Pământ
Carte

Rai şi Pământ

Rai şi Pământ. Editura For You
Detalii carte

O conexiune mediumică

Autor(i): James van Praagh
Editura: For You
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 230 (14x20 cm)
Preţ: 17,50 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Mulţi oameni au fost captivaţi de uimitoarea abilitate a lui James Van Praagh de a comunica cu alte tărâmuri spirituale – şi vieţile lor s-au schimbat.

În cărţile anterioare, el ne-a arătat ce se află în spatele propriei noastre lumi vizibile, explicându-ne faptul că moartea nu este sfârşitul existenţei, iar modul în care comunicăm cu cei trecuţi dincolo poate aduce mângâiere, speranţă şi dragoste în vieţile noastre.

Probabil că aceasta este cea mai importantă carte pe care Van Praagh a scris-o vreodată, şi prin ea autorul ne ajută să ne dezvoltăm propriile talente mediumice înnăscute. În ultimii ani, el a lucrat cu câteva zeci de mii de oameni, perfecţionând tehnici pe care le putem folosi singuri.

Combinând propriile experienţe care l-au inspirat, cu mărturiile altora care au fost în legătură cu spiritele din familie şi cu ghizii lor spirituali, Van Praagh ne încurajează să ne angajăm în propria noastră călătorie iniţiatică. În cartea „Rai şi Pământ: o conexiune mediumică“, autorul ne conduce:

 • Să vedem cu adevărat, să simţim şi să auzim vocea noastră interioară;
 • Să ne întărim câmpul energetic, pentru a putea intra în legătură cu spiritele;
 • Să recunoaştem semnele de la spirite;
 • recunoaştem acţiunea îngerilor în viaţa de zi cu zi;
 • Să creăm un cerc de evoluţie, care să ne mărească sensibilitatea;
 • Să ne depăşim temerile şi limitele;
 • Să ne protejăm de forţe negative, sau care ne fac rău;

Mulţi dintre noi trec prin viaţă fără să-şi dezvolte abilitatea minunată, naturală, dăruită de Dumnezeu, care ne este inerentă. Odată, Van Praagh i-a răspuns unui reporter: „Nu sunt foarte diferit de alţii. Poate că ascult mai mult. Suntem cu toţii ca staţiile radio – trimitem şi receptăm semnale. Televizoarele, radiourile, telefoanele celulare, toate trimit prin aer unde pe care nu le vedem, dar suntem capabili să primim o imagine, să auzim un sunet. Este cam acelaşi lucru“.

Cu toţii avem întrebări arzătoare – despre dragoste, despre rude sau animale de companie plecate dincolo, despre propriile noastre vieţi anterioare, iar Van Praagh ne dă instrumentele cu care să aflăm răspunsurile.

Cel mai bun lucru dintre toate este că spiritele ne pot servi ca profesori şi companioni, ne pot stimula şi chiar proteja. Nu trebuie decât să le găsim, iar în Rai şi Pământ avem un îndrumător perfect.