0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Yoga
  3. Mai puțin stres, mai multe rezultate
Carte

Mai puțin stres, mai multe rezultate

Mai puțin stres, mai multe rezultate. Editura Life Style
Cumpăr

Cum să meditezi ca să obții rezultate extraordinare

Autor(i): Emily Fletcher
Editura: Life Style
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În viața noastră cotidiană stresantă, suprasolicitantă, am ajuns să credem că pentru a realiza mai mult trebuie să muncim și mai mult. În realitate, cel mai mare avantaj pe care ni-l putem oferi este o pauză mentală – câteva minute de odihnă pentru corpul și creierul nostru.

Știai că o meditație scurtă poate oferi odihnă de cinci ori mai profundă decât somnul? Practicând Tehnica Ziva descrisă în această carte, vei fi mai productiv decât după un somn de o oră și jumătate sau după o ceașcă de cafea.

Emily Fletcher a predat tehnici de meditație în numeroase corporații, inclusiv Google, Barclays Bank și Viacom, și a antrenat câștigători ai premiilor Oscar, Tony, Emmy și Grammy, pușcași marini, medici de talie internațională, CEO și sportivi profesioniști, ajutându-i să-și îmbunătățească concentrarea și să-și crească productivitatea.

Cu ajutorul cărții „Mai puțin stres, mai multe rezultate“ putem învăța să ne reîncărcăm oriunde și oricând - acasă sau la birou. Tot ce ne trebuie sunt câteva minute și un scaun.

Nu este doar o carte oarecare despre meditație. În „Mai puțin stres, mai multe rezultate“, Emily Fletcher ne dezvăluie tainele combinației perfecte dintre mindfulness, meditație și manifestare – cei 3 M – pentru creșterea performanțelor personale și profesionale, claritatea mentală, sănătatea fizică, viața sexuală și somnul. Vei învăța cum să cultivi mindfulness prin exerciții scurte, dar puternice, care te vor ajuta să nu mai irosești timp din cauza stresului. În plus, tehnicile de manifestare te vor ajuta să-ți clarifici obiectivele pentru viitor.

Plină de exemple ale unor transformări reale fascinante, exerciții interactive și cunoștințe practice, cartea te familiarizează cu un program zilnic eficient și îți arată cum să îl aplici în viața de zi cu zi.

„Această carte îți va schimba viața!“

Dr. Mark Hyman, autorul bestsellerului „Blood Sugar Solution“

Medităm ca să ne descurcăm mai bine în viață, nu ca să ne descurcăm mai bine la meditație.

Emily Fletcher

Am întâlnit mii de promotori ai meditației, dar Emily Fletcher iese în evidență ca o stea strălucitoare. Modul ei de a te învăța, intelectul și farmecul ridică mindfulnessul și meditația pe noi culmi.